6 αρώματα που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου το άρωμα του Ωκεανού

Ευαγγελία Αλπίδου
6 αρώματα που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου το άρωμα του Ωκεανού

Τα αρώματα είναι κάτι σαν την προσωπική μας ταυτότητα, γι' αυτό επίλεξε το κατάλληλο για εσένα.

Και θα ρωτήσω εγώ τώρα, σε ποιον δεν αρέσει να μυρίζει η επιδερμίδα του σαν το άρωμα της θάλασσας; Μετά από ατέλειωτες ώρες δίπλα στη θάλασσα, και δεκάδες βουτιές στα καταγάλανα νερά των νησιών, το σώμα μας έχει απορροφήσει όλες αυτές τις μυρωδιές, που έχουμε στο μυαλό μας για το ελληνικό καλοκαίρι.

pexels-karolina-grabowska-8361486.jpg

Ακόμη και τώρα αν κλείσω τα μάτια μου και σκεφτώ εκείνη την μυρωδιά που αποπνέει το σώμα μου μετά τη θάλασσα, όλες οι έντονες μυρωδιές και αναμνήσεις θα έρθουν στο μυαλό μου και θα είναι λες και βρίσκομαι ακόμη εκεί... Η όσφρηση είναι μία από τις πιο έντονες αισθήσεις μας! Γι' αυτό τα αρώματα είναι το Α και το Ω σε μία εμφάνιση, γιατί θα αγκαλιάσουν το σώμα μας σαν πέπλο, το οποίο θα μας συντροφεύει σε κάθε μας βήμα.

Η πλεξούδα του Tik Tok είναι εύκολη και καθόλου κλασική και σου πάρει 2 λεπτά για να τη φτιάξεις

Τα αρώματα που μυρίζουν σαν το «ελληνικό καλοκαίρι»

Θα έλεγα, ότι τα αρώματα είναι κάτι σαν την προσωπική μας ταυτότητα. Κάθε μυρωδιά μένει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και στη μνήμη όλων. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε συνδυάσει πολλές μυρωδιές με συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Παρόλα αυτά, στην αγορά υπάρχουν χιλιάδες αρώματα. Άλλα πιο έντονα, άλλα πιο απαλά, άλλα πιο αισθησιακά. Είναι σημαντικό να βρεις αυτό που θα αγκαλιάσει το δέρμα σου και θα δημιουργήσει τον πιο μαγικό συνδυασμό.

1687788109683-856232261-haileybieber_350146826_912519566516341_5933876996353356525_n.jpg

Μιας και είναι όμως καλοκαίρι, έχουμε ανάγκη από ανάλαφρες, δροσερές και απαλές νότες οι οποίες θα κάνουν την επιδερμίδα να αποπνέει φρεσκάδα. Ακόμη καλύτερο όμως, είναι να βρεις ένα άρωμα το οποίο θα μυρίζει σαν «ελληνικό καλοκαίρι». Θα περιέχει δηλαδή, όλες αυτές τις μυρωδιές που έχει η θάλασσα, ο ήλιος, η άμμος... Που θα κάνει την επιδερμίδα σου να μυρίζει λες και βούτηξες στα βάθη του Ωκεανού. Αυτά τα αρώματα λοιπόν, θα τα βρεις στην παρακάτω gallery...

Shopping Time: