Hey beauty lover! Αυτά είναι τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη beauty list φέτος

Ευαγγελία Αλπίδου
Hey beauty lover! Αυτά είναι τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τη beauty list φέτος

Τι δεν πρέπει να λείπει από τη beauty list σου φέτος το καλοκαίρι.

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, οι εξορμήσεις στην παραλία γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς σου, ανεξάρτητα από το πόσο γεμάτο είναι το πρόγραμμά σου. Και ενώ πιθανότατα έχεις βρει τον προορισμό στον οποίο θα περάσεις τις ημέρες των διακοπών, έχεις σκεφτεί τι θα πάρεις μαζί σου;

Για να μην τα αφήσεις όλα για την τελευταία στιγμή και καταλήξεις να κουβαλάς μαζί σου πράγματα που τελικά δεν θα χρειαστείς, έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τα must-have προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από τη beauty list και το νεσεσέρ σου, φέτος το καλοκαίρι. Και θα τα βρεις όλα με μία shopping εξόρμηση στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου The Mall Athens!

Χάρισε διάρκεια στο μακιγιάζ σου ακόμη και τις ημέρες του καύσωνα

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν βοηθούν στο να διατηρείται το μακιγιάζ σου αψεγάδιαστο για αρκετές ώρες. Βέβαια, εκτός από ελαφριές υφές, η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από προϊόντα που θα της χαρίζουν ενυδάτωση και προστασία, ενώ θα ενισχύουν τη φυσική λάμψη της. Ένα τέτοιο προϊόν ομορφιάς υπάρχει στο κατάστημα Sephora. Πρόκειται για το Supergoop Glowskin Sunscreen με SPF 30 PA+++, το οποίο λειτουργεί σαν primer και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το επόμενο step, δηλαδή το makeup. Με αυτό το προϊόν, θα εξασφαλίζεις μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια για το μακιγιάζ σου.

IMG_0170.jpeg

Sephora, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Tηλ. 2106300125

Μοναδική κάλυψη και προστασία «2 σε 1» από το πρωί έως το βράδυ

Μακιγιάρεσαι σχεδόν καθημερινά; Μήπως αντί να χρησιμοποιείς αντηλιακό και makeup, να επενδύσεις σε ένα προϊόν που είναι «2 σε 1»; Στο κατάστημα KIKO Milano, θα βρεις το The Little Mermaid Perfecting Face Fluid με SPF 50, ένα εξαιρετικά καλυπτικό makeup με αντηλιακή προστασία, το οποίο δίνει στην όψη της επιδερμίδας ένα τέλειο φινίρισμα. Έτσι, θα έχεις μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα, από το πρωί που βρίσκεσαι στην παραλία μέχρι και αργά το βράδυ, όταν πραγματοποιείς τις βόλτες σου στη Χώρα του νησιού.

IMG_0171.jpeg

KIKO Milano, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Tηλ. 2111088901

Ενυδατωμένα juicy χείλη που αναδεικνύουν το natural μακιγιάζ σου

Φέτος το καλοκαίρι πες «αντίο» στα αφυδατωμένα και ξηρά χείλη! Πώς; Χρησιμοποιώντας τα lip oils που προσφέρουν αποτελεσματική ενυδάτωση και κάνουν τα χείλη σου απίστευτα λεία και απαλά. Ένα lip oil είναι το προϊόν που θα ολοκληρώσει τα natural beauty look σου με τον πιο φυσικό τρόπο. Εσύ, αρκεί να επισκεφτείς το κατάστημα KORRES και να διαλέξεις το lip oil που επιθυμείς να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.

IMG_0172.jpeg

KORRES, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Tηλ. 2106109495

Πρόσφερε στο πρόσωπό σου ένα boost δροσιάς και ενυδάτωσης

Ένα face mist είναι το «κλειδί» για μία βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Στο Φαρμακείο Κάτσαρη θα βρεις ένα από τα best seller που υπάρχουν στην αγορά, δηλαδή το La Roche Posay Eau Thermal το οποίο παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, εμποδίζοντας περαιτέρω ερεθισμούς στην επιδερμίδα του προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δροσιστικό τονωτικό, ανακουφίζοντας την αίσθηση καψίματος που προκαλεί η έντονη ζέστη στο δέρμα, ενώ σε βοηθά να εφαρμόσεις καλύτερα το μακιγιάζ σου.

IMG_0173.jpeg

Φαρμακείο Κάτσαρη, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 2106105222

Το must kit σε περίπτωση που θέλεις να περιποιηθείς το manicure σου

Το να χαλάσει το manicure στις διακοπές είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας. Τι κάνεις όμως, στην περίπτωση που σπάσει ένα νύχι σου, ενώ είσαι για μπάνιο στη θάλασσα; Πώς αντιμετωπίζεις αυτό το… επείγον, beauty περιστατικό; Έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου ένα πρακτικό, μίνι set περιποίησης νυχιών, το οποίο μπορείς να προμηθευτείς από το κατάστημα BeautyPro.

IMG_0174.jpeg

BeautyPro, στο ισόγειο του The Mall Athens, 2106195605

Μία body lotion που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα σου

Μία body lotion είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου. Έπειτα από ένα χαλαρωτικό ντους, μία body lotion θα προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σου, κάνοντας τα πόδια σου απίστευτα λεία και μεταξένια. Επισκέψου, λοιπόν, το κατάστημα Fairynails και επίλεξε τη body lotion που θα χαρίσει μία λαμπερή και ενυδατωμένη υφή στο σώμα σου

IMG_0175.jpeg

Fairynails, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106101211

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να προστατεύεις τα μάτια σου με στυλ

Ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου. Διότι αν τα ξεχάσεις στο ξενοδοχείο ή χειρότερα, τα χάσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, θα έχεις μια εναλλακτική επιλογή, για να προστατεύεις τα μάτια σου από την ακτινοβολία και να ολοκληρώνεις με μοναδικό στυλ τα look σου. Στο κατάστημα Parfois θα βρεις ένα πολύ κομψό σχέδιο σε μία άκρως summerish απόχρωση, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που ταιριάζει σε πρωινές, αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

IMG_0168.jpeg

Parfois, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106107676

Ένα λαμπερό και minimal κόσμημα που θα κάνει λίγο πιο glam τα look σου

Αν κανονίζεις συχνά after work βόλτες στο κέντρο της πόλης, χρειάζεσαι ένα αξεσουάρ στο νεσεσέρ σου, το οποίο θα μετατρέπει μία πρωινή, casual εμφάνιση σε λίγο πιο βραδινή. Ένα ζευγάρι χρυσά hoops είναι ό,τι χρειάζεσαι για να προσφέρεις μία πιο glam «πινελιά» στα summer look σου και θα το βρεις στο κατάστημα Jewls and Jems, σε μία εντυπωσιακή rose gold απόχρωση.

IMG_0167.jpeg

Jewls and Jems, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106300373

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Το καλοκαίρι είναι εδώ και η μέρα που θα βγεις επιτέλους σε καλοκαιρινή άδεια πλησιάζει. Αν αναρωτιέσαι ακόμη, τι χρειάζεται να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου, ώστε να είσαι έτοιμη για τις διακοπές σου, πραγματοποίησε μία επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens και επίλεξε τα must-have προϊόντα ομορφιάς, τα οποία θα σε μετατρέψουν στη beauty queen του φετινού καλοκαιριού.