4 σαμπουάν & 4 conditioners που θα ενδυναμώσουν τα μαλλιά σου από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό

Ευαγγελία Αλπίδου

Αυτά τα προϊόντα θα επαναφέρουν αμέσως την χαμένη λάμψη των μαλλιών σου.

Μετά από τις ατέλειωτες βουτιές στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο, τα μαλλιά μας φαίνεται πως έχουν χάσει την λάμψη τους... Τα αντηλιακά μαλλιών, όσο κι αν χαρίζουν προστασία και υπέροχο άρωμα, δεν είναι αρκετά για τη σωστή φροντίδα των μαλλιών. Οι εξωτερικές επιθέσεις τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολλές.

Η Jennifer Lopez είναι master στο φυσικό αγουροξυπνημένο μακιγιάζ: δες πως θα το κάνεις

Τα μαλλιά, ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, χάνουν την λάμψη, το χρώμα τους και αρχίζουν να μπλέκονται και να σπάνε. Για το λόγο αυτό, το λούσιμο των μαλλιών είναι μία «ιεροτελεστία» που πρέπει να δώσουμε αρκετή βάση. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να αναλάβουν δράση τα σαμπουάν και τα conditioners. Είτε βρίσκεσαι ακόμη σε διακοπές, είτε έχεις επιστρέψει πίσω στην πόλη αυτά τα δυο προϊόντα θα προσφέρουν ενυδάτωση, ενώ τα ευεργετικά συστατικά που διαθέτουν θα αναζωογονήσουν το τριχωτό της κεφαλής.

362348511_270551645575817_518840564511851672_n.jpg

@jennaperryhair

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς conditioner; Τα conditioners εκτός το κάνουν τα μαλλιά απίστευτα λεία και απαλά, τα προστατεύουν από το σπάσιμο, ενώ προλαμβάνουν την ψαλίδα. -Αν χρησιμοποιείς καθημερινά εργαλεία styling, το conditioner δεν πρέπει να λείπει από την hair care routine σου. Προσοχή! Είναι σημαντικό να ξεπλένεις καλά το τριχωτό της κεφαλής και να μην αφήνεις υπολείμματα από τα προϊόντα.

Επίσης, εξίσου απαραίτητο είναι η θερμοκρασία του νερού που λούζεις τα μαλλιά σου. Το καυτό νερό δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση γιατί αφυδατώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Το χλιαρό ή το κρύο νερό (αν το αντέχεις) είναι η καλύτερη επιλογή για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Δε θα σε αφήναμε έτσι! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες 4 σαμπουάν & 4 conditioners που θα ενδυναμώσουν τα μαλλιά σου από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό.

Shopping Time:

Αυτές οι ενυδατικές κρέμες σώματος θα διατηρήσουν το μαύρισμά σου όλο το φθινόπωρο