Αυτές οι ενυδατικές κρέμες σώματος θα διατηρήσουν το μαύρισμά σου όλο το φθινόπωρο

Ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνεις το μαύρισμα των διακοπών σου..

Διανύουμε αυτή την περίοδο, που όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Αυτή η ηλιοκαμένη όψη που καταφέραμε να αποκτήσουμε στις διακοπές και έχει ανανεώσει την εμφάνισή μας, αρχίζει σιγά σιγά να χάνει την λάμψη της και το σημαντικότερο να ξεφλουδίζει... -Δεν υπάρχει χειρότερο.

6 nail trends για να υποδεχθείς με φθινοπωρινό mood τη νέα σεζόν

Το δέρμα, αρχίζει να φαίνεται θαμπό, ενώ το ξεφλούδισμα δημιουργεί διχρωμίες, κάνοντας το, να δείχνει αρκετά βρώμικο. SOS! Χρειαζόμαστε αμέσως ένα προϊόν το οποίο θα χαρίσει extra ενυδάτωση και το κυριότερο θα παρατείνει την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας για λίγο ακόμη. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώθουμε, ότι έχουμε συνέχεια καλοκαίρι...

pexels-sora-shimazaki-5938568.jpg

Οι κρέμες σώματος είναι το «κλειδί» που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα μετά το ντους. Η ενυδάτωση που θα προφέρουν στο δέρμα μας, θα το κάνουν να δείχνει συνεχώς ενυδατωμένο και λαμπερό.
Extra tip: Για έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο, το scrub σώματος είναι ένα step που πρέπει να ενσωματώσουμε στην skincare routine. Τα body scrubs, θα προετοιμάσουν την επιδερμίδα για να δεχθεί το επόμενο προϊόν, το οποίο είναι η ενυδατική κρέμα σώματος.

DIY Time! Αυτό το scrub προσώπου με αλάτι θα φρεσκάρει την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

Επίσης, όταν έρθει η ώρα να αποκτήσουμε το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας μας, οι κρέμες σώματος, θα βοηθήσουν να αποχαιρετήσουμε το μαύρισμά μας με τον πιο αργό και ομοιόμορφο τρόπο, χωρίς να ξεφλουδίζουμε σιγά-σιγά.

Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες σώματος που το beauty department, του Queen.gr, επιλέγει συνεχώς για το νεσεσέρ του, όχι μόνο αυτή την περίοδο, αλλά όλο τον χρόνο. Ρίξε μία ματιά...

Shopping Time:

French Bob! 6 stylish κουρέματα που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις το στυλ των Γαλλίδων