Η Moroccanoil παρουσιάζει το νέο Frizz Shield Spray που είναι για όλους τους τύπους μαλλιών

Η Moroccanoil παρουσιάζει το νέο Frizz Shield Spray που είναι για όλους τους τύπους μαλλιών

Η Moroccanoil HydroResist Τεχνολογία λειτουργεί ως η απόλυτη ασπίδα για όλους τους τύπους μαλλιών,  αποτρέποντας το φριζάρισμα και απομακρύνοντας την υγρασία.

 

Η Moroccanoil®, ως πρωτοπόρος στον κλάδο της περιποίησης μαλλιών με βάση το Έλαιο Argan, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την τελευταία της προσθήκη στη ΝΕΑ Frizz Control Collection— το Moroccanoil Frizz Shield Spray. Αυτό το ελαφριάς σύνθεσης spray μαλλιών, ενεργοποιείται με τη θερμότητα και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας κατά της υγρασίας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μακράς διάρκειας προστασία από το ανεπιθύμητο φριζάρισμα, τις ατίθασες φύτρες και τον στατιστικό ηλεκτρισμό, για όλους τους τύπους μαλλιών.

07.MOROCCANOIL_FRIZZ-SHIELD-SPAY_PACKSHOT.jpg

Ειδικά σχεδιασμένο με την καινοτόμα HydroResist τεχνολογία της Moroccanoil και φυσικής προέλευσης συστατικά, αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ spray μαλλιών προστατεύει από το φριζάρισμα πριν καν αρχίσει. Τη στιγμή που ενεργοποιείται μέσω της θερμότητας, η καινοτόμα HydroResist τεχνολογία απευθείας τιθασεύει τις φύτρες, προσφέροντας ένα απαλό αποτέλεσμα, χωρίς φριζάρισμα, παρέχοντας άμεσα οφέλη στο styling των μαλλιών, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ανθεκτική ασπίδα που προστατεύει μακροχρόνια από την υγρασία, τους περιβαλλοντικούς και θερμικούς παράγοντες. Ta πεπτίδια αμάρανθου, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα jackfruit και το θρυλικό συστατικό της Moroccanoil, Αrgan Οil, δρουν παράλληλα και φροντίζουν την τρίχα τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Αυτή η μοναδική σύνθεση προσφέρει έως και 90%* προστασία κατά της υγρασίας, αφαιρεί το φριζάρισμα, συμβάλλει στην προστασία από τις συσκευές styling και τιθασεύει τα μαλλιά αφήνοντας τα απαλά, με μεταξένια και λαμπερή όψη. Σύμφωνα με μια ανεξάρτητη έρευνα καταναλωτών, το 94% των συμμετεχόντων συμφώνησε ότι είναι το καλύτερο προϊόν κατά του φριζαρίσματος!**

«Η Moroccanoil δημιουργήθηκε αντλώντας έμπνευση από ένα πρόβλημα, κι όμως εφηύρε μια παγκόσμια λύση», αναφέρει η συνιδρύτρια της Moroccanoil Carmen Tal. «Δεσμευόμαστε να παρέχουμε καινοτομίες στο κοινό μας, μέσα από προϊόντα που προσφέρουν επαγγελματικά αποτελέσματα και ριζικές αλλαγές. Η κοινότητα των καταναλωτών μοιράστηκε μαζί μας τις προκλήσεις του φριζαρίσματος και το Frizz Shield Spray είναι η απάντηση μας.»

Στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσης της εταιρείας για την μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, το Moroccanoil Frizz Shield Spray διατίθεται σε συσκευασία δημιουργημένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR). H εταιρεία είναι περήφανη για τις συνέχεις προσπάθειες κατά της μείωσης κατανάλωσης πρωτογενούς πλαστικού, αλλά και σπατάλης του.

Το Νέο Moroccanoil Frizz Shield Spray έχει 2 μεγέθη (160 ml & 50 ml), διατίθεται σε κομμωτήρια, επιλεγμένα online καταστήματα, αλλά και στο Moroccanoil.com

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • HydroResist Technology: Καινοτόμα τεχνολογία που προσφέρει ένα υψηλής προστασίας υδροφοβικό, λείο πέπλο, το οποίο ενεργοποιείται μέσω της θερμότητας, σχηματίζοντας δεσμούς που δημιουργούν μια ανθεκτική ασπίδα προστασίας που καταπολεμά την υγρασία και τους λοιπούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
  • Πεπτίδια Αμάρανθου: Αυτά τα φυσικής προέλευσης πεπτίδια διεισδύουν στην τρίχα για ανάλαφρα, αλλά και ταυτόχρονα δυναμικά αποτελέσματα. Βοηθούν στην προστασία από τη φθορά, κάνοντας τα μαλλιά πιο διαχειρίσιμα, ενώ παράλληλα μειώνουν το φριζάρισμα, προσφέροντας ένα λείο και με ελαστικότητα αποτέλεσμα.
  • Εκχύλισμα Jackfruit: Το φιλικό προς το περιβάλλον εκχύλισμα φρούτου ενυδατώνει τα μαλλιά και αυξάνει την αντοχή κατά του φριζαρίσματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την τρίχα ενάντια στη φθορά. Αυτό το βιολογικό εκχύλισμα δημιουργείται από τα μη βρώσιμα περισσεύματα του φρούτου jackfruit.
  • Argan Oil: Το θρυλικό συστατικό της Moroccanoil, ένα εξαιρετικά πλούσιο έλαιο σε βιταμίνη Ε, απαραίτητα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Θρέφει τα μαλλιά, βελτιώνει τη διαχειρισιμότητά τους και μειώνει το φριζάρισμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Εφαρμόστε σε φρεσκολουσμένα, νωπά μαλλιά, στεγνωμένα με πετσέτα, από τη ρίζα ως τις άκρες. Χτενίστε για να διανείμετε ομοιόμορφα το προϊόν. Στεγνώστε με το πιστολάκι τμηματικά ώστε να ενεργοποιήσετε το πέπλο προστασίας κατά του φριζαρίσματος.
  • Stylist Tip: Συνεχίστε με το flat iron για την ενίσχυση κατά του φριζαρίσματος.
  • Το Frizz Shield Spray θα πρέπει να αποτελεί το προϊόν styling που εφαρμόζεται τελευταίο σε σειρά πριν το στέγνωμα με το πιστολάκι για την βέλτιστη ενεργοποίηση μέσω της θερμότητας.

MOROCCANOIL FRIZZ CONTROL COLLECTION

Ολοκληρώστε τη διαδικασία περιποίησης κατά του φριζαρίσματος με αυτή την εξατομικευμένη σειρά περιποίησης, η οποία καλύπτει τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών- από τον απόλυτο έλεγχο του φριζαρίσματος έως την αποτελεσματική λείανση για τα πιο πυκνά και σπαστά μαλλιά.

  • Moroccanoil Intense Smoothing Serum (1.7 FL.OZ. / 50 ml) – Η συμπυκνωμένη φόρμουλα παρέχει αψεγάδιαστη λείανση και διευκολύνει τη διαδικασία του styling. Ελέγχει το έντονο φριζάρισμα για έως και 72 ώρες και μειώνει τον ανεπιθύμητο όγκο κατά 46%.* Για κανονικά και σπαστά μαλλιά.
  • Moroccanoil Smoothing Lotion (10.2 FL.OZ. / 300 ml) – Η κρέμα styling περιποιείται τα μαλλιά ενώ ελέγχει το φριζάρισμα, αφήνοντας τα μαλλιά 58% πιο απαλά. Παρέχει ελαστικό κράτημα και όγκο. *Για κανονικά μαλλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ MOROCCANOIL:

Εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο, η Moroccanoil αναβιώνει μέσα από την εμβληματική τιρκουάζ συσκευασία και το χαρακτηριστικό της άρωμα, για μια εξωτική εμπειρία που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Το πρώτο μας προϊόν, το αυθεντικό Moroccanoil Treatment, πρωτοστάτησε στην περιποίηση μαλλιών με έλαιο και δημιούργησε παγκόσμια φήμη για το Argan Oil. Στον πυρήνα του κορυφαίου οίκου βρίσκεται η κοινότητα των επαγγελματιών που μας εμπνέει να δημιουργούμε αποτελεσματικά και εύχρηστα προϊόντα. Σήμερα, ο στόχος μας παραμένει αμετάβλητος: να συνεχίσουμε την πρωτοποριακή καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς, χρησιμοποιώντας παράλληλα την πλατφόρμα μας για να κάνουμε τη διαφορά.

Τα προϊόντα Moroccanoil για τα μαλλιά και το σώμα είναι διαθέσιμα σε κομμωτήρια, επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, SPA και στο διαδίκτυο σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

MOROCCANOIL.COM

Ακολουθήστε μας @moroccanoil @moroccanoileu