Ο κότσος της Sofia Richie είναι ιδανικός για τις ημέρες που δεν έχεις όρεξη για hair styling

Ευαγγελία Αλπίδου

Έχεις βγει μόλις από το ντους και δεν προλαβαίνεις να στεγνώσεις τα μαλλιά σου; Αυτό είναι το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

H πασίγνωστη Influencer, Sofia Richie,αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσο για το προσωπικό της στυλ, όσο και για τα beauty videos που καθημερινά ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Το καλοκαίρι η ροή μας στo Instagram είχε γεμίσει με τις υπέροχες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Sofia Richie και του συντρόφου της, στη Νότια Γαλλία. Αυτό που έγινε αμέσως viral ήταν το beauty bridal look, της Sofia, το οποίο επιμελήθηκε η makeup artist, Pati Dubroff.

342870872_248136844269840_8369199793568222930_n.jpg

@sofiarichiegrainge

Lazy Girl Bun

Συγκεκριμένα, ο κότσος της Sofia ήταν το χτένισμα του καλοκαιρού. Επειδή, ακριβώς δημιούργησε φρενίτιδα τόσο μέσα από τα social media, όσο και στις beauty lovers, η Sofia Richie, αποφάσισε να κάνει ένα TikTok video και να μοιραστεί με το κοινό της ένα-ένα τα steps που ακολουθεί για το Sofia Richie Bun. Η ίδια το χαρακτήρισε και ως Lazy Girl Bun, αφού είναι ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις όταν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς παραπάνω με το hair styling.

https://www.instagram.com/p/Clo-Z3Vy93G/

Αρχικά, η Sofia ξεκινάει την διαδικασία σε νωπά μαλλιά, ρίχνοντας ένα hair spray για λάμψη και για εύκολο ξεμπέρδεμα. Αφού τα χτενίζει καλά, όλα μαζί με φορά προς τα πίσω, δημιουργεί μία χωρίστρα στο κέντρο και τοποθετεί μία μάσκα μαλλιών για αναγέννηση και θρέψη. Προτιμάει μάσκα και όχι κάποιο gel, γιατί το gel έχει σιλικόνη και λιγότερα θρεπτικά συστατικά από τις μάσκες μαλλιών. Στη συνέχεια χωρίζει τα μαλλιά σε τρία τμήματα, δύο τούφες αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο (από το μέτωπο μέχρι τα αυτιά) και μαζεύει όλα τα υπόλοιπα μαλλιά, κάνοντας μία σφιχτή ponytail.

Το τέλειο χτένισμα για casual chic εμφανίσεις

Στη συνέχεια παίρνει πρώτα τη μία τούφα την χτενίζει και την δένει με ένα λαστιχάκι με τα υπόλοιπα μαλλιά, ενώ συνεχίζει το ίδιο και με την δεύτερη. Σε όλη την διαδικασία, χρησιμοποιεί μία λεπτή χτένα με την οποία χτενίζει πολύ καλά όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. Για να χαρίσει στα μαλλιά αυτό το sleek αποτέλεσμα, συγχρόνως τοποθετεί μία λοσιόν (μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λαδάκι) και κλειδώνει την ponytail. Τέλος, αφού έχει δημιουργήσει με όλα τα μαλλιά μία αλογοουρά, στριφογυρίζει τα μαλλιά όλα μαζί γύρω από το λαστιχάκι για να δημιουργήσει το τελικό sleek bun. Κι έτσι είναι έτοιμο, το Sofia Richie Bun!

Το συγκεκριμένο χτένισμα της Sofia έχει γίνει viral γιατί είναι πολύ εύκολο και καθόλου χρονοβόρο. Έχεις βγει μόλις από το ντους και δεν προλαβαίνεις να στεγνώσεις τα μαλλιά σου; Το Lazy Girl Bun, της Sofia είναι το ιδανικό για casual chic εμφανίσεις.