Natural beauty! Ενυδατικές κρέμες με χρώμα για φυσικό αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου
Natural beauty! Ενυδατικές κρέμες με χρώμα για φυσικό αποτέλεσμα
Stefania Danese/launchmetrics.com/spotlight

Η διάφανη κάλυψη που έχουν χαρίζει στην επιδερμίδα ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς διχρωμίες.

Πολλές γυναίκες δεν θέλουν να χρησιμοποιούν το foundation στην καθημερινότητά τους. Το έχουν για συγκεκριμένες περιστάσεις, όταν θέλουν να δημιουργήσουν ένα glam beauty look. Δεν τους αρέσεις, να νιώθουν την επιδερμίδα τους βαριά και ότι δεν αναπνέει σωστά... Παρόλα αυτά, έχουν ανάγκη από ένα προϊόν το οποίο θα τους χαρίσει ενυδάτωση και λάμψη. Το «κλειδί», λοιπόν, βρίσκεται στις ενυδατικές κρέμες με χρώμα. Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα είναι ένα προϊόν 2 σε 1. Χαρίζουν, δηλαδή, στην επιδερμίδα ενυδάτωση και κάλυψη.

10 primers για ματ αποτέλεσμα ακόμα και στην πιο λιπαρή επιδερμίδα

Natural beauty!

Αυτή η ανάλαφρη υφή που έχουν προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας, δημιουργώντας μία απίστευτα ομοιόμορφη βάση. Οι ενυδατικές με χρώμα, αποτελούν το must have προϊόν χειμώνα-καλοκαίρι. Η διάφανη κάλυψη χαρίζει στην επιδερμίδα ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς διχρωμίες. Η επιδερμίδα είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, απομακρύνοντας την ξηρότητα. Λίγη μόνο ποσότητα είναι αρκετή για να αναδείξει την φυσική λάμψη και να βελτιώσει την γενική όψη της επιδερμίδας.

Chanel-clp-S24-009.jpg

Οι ενυδατικές με χρώμα θα σε βοηθούν να πετύχεις ένα natural makeup, το οποίο θα σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ. Αυτό το λαμπερό και glossy φινίρισμα που αφήνουν πάνω στην επιδερμίδα κάνει το δέρμα να δείχνει ότι σφύζει από υγεία. Αν θέλεις μία πιο έντονη και ματ κάλυψη μπορείς να προσθέσεις στην περιοχή του Τ λίγο πούδρα και... Voilà! Έχεις δημιουργήσει ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ με βαθιά ενυδατωμένη βάση.

Με αυτά τα καθαριστικά προσώπου για «μεικτή επιδερμίδα» θα ανυπομονείς για την skincare routine

Επιπλέον, πολλές από τις ενυδατικές με χρώμα που υπάρχουν στην αγορά, διαθέτουν και SPF δείκτη προστασίας. Μην ξεχνάς αυτό που λέμε και ξανά λέμε! Ο ήλιος δεν φεύγει ποτέ από τη θέση του. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο όλον το χρόνο, ακόμα και τις μέρες με βροχή. Επίλεξε, λοιπόν, μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και γιατί όχι και με SPF δείκτη προστασίας...

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω gallery και να επιλέξεις την ενυδατική με χρώμα που θα σε συντροφεύσει στις daily εμφανίσεις σου αυτή τη σεζόν.

4 beauty μυστικά που ακολουθούν οι celebrities και έχουν λαμπερή επιδερμίδα