Brow lamination: Όσα πρέπει να γνωρίζεις και πού θα πας να κάνεις το καλύτερο

Ευαγγελία Αλπίδου
Brow lamination: Όσα πρέπει να γνωρίζεις και πού θα πας να κάνεις το καλύτερο
Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Η τεχνική που ανασηκώνει τα φρύδια, γεμίζει τα κενά και κάνει τα νύχια να δείχνουν καλοσχηματισμένα.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την τεχνική φρυδιών που έχει δημιουργήσει φρενίτιδα τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς. Τα φρύδια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου που δίνουμε αρκετή σημασία εμείς οι γυναίκες. Και είναι απόλυτα λογικό, γιατί όπως έχουμε ξανά πει πολλές φορές τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Για καλή μας τύχη τα λεπτά φρύδια που κυριαρχούσαν στα 90's ανήκουν στο παρελθόν! Οι τάσεις πλέον θέλουν τα πυκνά, χοντρά και καλοσχηματισμένα φρύδια σαν της Cara Delevingne να είναι η hot επιλογή. Εκτός από το σχήμα έχουμε δει τα φρύδια να αλλάζουν χρώμα. Συγκεκριμένα, τα λευκά φρύδια που δημιουργούσαν την ψευδαίσθηση της έλλειψης του φρυδιού στο πρόσωπο ήταν ένα trend που είδαμε πέρυσι στις πασαρέλες, αλλά και σε διάφορες celebrities όπως την Kendal Jenner και την Kim Kardashian.

Σπυράκια στα φρύδια & στα χείλη! Γιατί εμφανίζονται και τι μπορείς να κάνεις για αυτά;

https://www.instagram.com/p/CdHCUwcPes_/

Η τεχνική που κάνει τα φρύδια να φαίνονται πυκνά

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για την τεχνική που ορκίζονται όλες οι beauty lovers. Brow lamination! Αυτή η τεχνική χαρίζει μία ανοδική φορά στις τρίχες προς τα επάνω, κάνοντας τα φρύδια να φαίνονται πιο πυκνά και καλοσχηματισμένα. Αν έχεις ακανόνιστες τρίχες, η τεχνική Βrow lamination τιθασεύει τα σγουρά φρύδια ενώ χαρίζει ένα πλούσιο αποτέλεσμα. Ο χρόνος υπηρεσίας είναι γύρω στα 20 λεπτά, ενώ η διάρκεια τους αποτελέσματος είναι 1,5 με 2 μήνες. Παρόλα αυτά, στην αγορά υπάρχουν brow gels τα οποία θα σε βοηθήσουν να συντηρήσεις την τεχνική brow lamination ακόμα περισσότερο. Από την άλλη τα gels για τα φρύδια θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα ανορθωμένο εφέ ακόμα κι αν δεν έχεις ακόμα τολμήσει την τεχνική Brow lamitanion. Προσοχή! Για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να συνδυάσεις την τεχνική μαζί μαζί με τα brow gels. Τα brow gels είναι διάφανα και μοιάζουν με μικρές mascara. Η χρήση τους είναι πολύ εύκολη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βουρτσίσεις τα φρύδια σου με φορά προς τα πάνω.

1699964576856-352577868-Topshop-unique-S15-074-(1).jpg

Beauty Editor's Tips: Στη καθημερινότητά μου, δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς να φτιάξω τα φρύδια μου. Όπως ανέφερα και παραπάνω τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Αρχικά, γεμίζω τυχόν κενά που μπορεί να έχω με το Benefit Precisely, My Brow Pencil και στη συνέχεια με το βουρτσάκι τα χτενίζω προς τα πάνω. Για να κλειδώσω το αποτέλεσμα εφαρμόζω το Benefit Precisely, My Brow Pencil και έχω δημιουργήσει το τέλειο Brow lamination εφέ. Τόσο απλό!

Σε καμία περίπτωση όμως τα brow gels δεν μπορούν να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα που χαρίζει η τεχνική Brow lamination. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε τη νέα υπηρεσία Brow Lamination από τη Benefit, η οποία ισιώνει & σταθεροποιεί τα φρύδια ώστε να μπορούν να επανατοποθετηθούν εύκολα σε ένα πιο φτερωτό, υπέροχο σχήμα! Το lamination ανασηκώνει τα φρύδια, γεμίζοντας τα κενά και δίνει την αίσθηση του όγκου, με διάρκεια έως και 6 εβδομάδες.

Chiara-Boni-bks-S24-014.jpg

Τα βήματα:

  • Brow Mapping: Βουρτσίζουμε τις τρίχες των φρυδιών προς τα επάνω για να δείτε πως ακριβώς θα μοιάζει το Brow lamination, έτσι ώστε να βρούμε το επιθυμητό σχήμα που θέλεις.
  • Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας Brow Lamination,
    ανορθώνουμε και κλειδώνουμε τα φρύδια στο σχήμα
    που επέλεξες.
  • Τέλος, σου δείχνουμε πως μπορείς να κάνεις το styling
    στα νέα laminated φρύδια σου.

Το αποτέλεσμα; Γεμάτα φρύδια με ανασηκωμένο σχήμα το οποίο διαρκεί έως και 6 εβδομάδες. Για να παρατείνεις και να ενισχύσει το εφέ lamination, χρησιμοποίησε το αγαπημένο μας 24HR Brow Setter από Benefit. Πώς σου φαίνεται;

BENEFIT-COSMETICS-24h-Brow-Setter-Gel.png

BENEFIT COSMETICS, 24HR BROW SETTER