Glossy hair: To εργαλείο και τα genius tips που θα σου χαρίσουν το τέλειο ίσιωμα για τις γιορτές

Glossy hair: To εργαλείο και τα genius tips που θα σου χαρίσουν το τέλειο ίσιωμα για τις γιορτές

Τα ίσια μαλλιά -είτε είναι πιασμένα, είτε ελεύθερα- είναι ένα super elegant χτένισμα, ιδανικό για τις γιορτές. Για να ισιώσεις, λοιπόν, τα δικά σου στην εντέλεια, θα χρειαστείς μόνο ένα εργαλείο και 5 πολύτιμα tips.

Τα γιορτινά πάρτι και τα ρεβεγιόν πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς και ήδη έχεις αρχίσει να ψάχνεις beauty inspo στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και παντού γύρω σου. Και εμείς στο ίδιο mood βρισκόμαστε, αν και όλοι οι δρόμοι φέτος οδηγούν στα ίσια μαλλιά. Τα είδαμε στις πασαρέλες, πάνε σε όλες και με όλα, είναι κομψά και μπορούμε να τα πιάσουμε αλογοουρά, να τα αφήσουμε ελεύθερα ή ακόμα και να τα κάνουμε ένα wet look.

Τα ίσια μαλλιά είναι αυτό που θέλουμε και θα τα έχουμε, γιατί υπάρχει ένα εργαλείο που κάνει το ίσιωμα… παιχνίδι! Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις περισσότερα για το απόλυτο ισιωτικό μαλλιών Shea Soft της Remington (το οποίο αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου) καθώς και πολύτιμα tips για ένα τέλειο ίσιωμα.

Ισιωτικό με πλάκες εμποτισμένες με έλαιο καριτέ

Ναι, πολύ καλά διάβασες. Το ισιωτικό μαλλιών Shea Soft της Remington , είναι ένα εργαλείο σχεδιασμένο για να φροντίζει τα μαλλιά όσο τα ισιώνει. Οι πρωτοποριακές, με επίστρωση micro conditioners, κεραμικές πλάκες του, είναι εμποτισμένες με έλαιο καριτέ. Αυτό σημαίνει ότι όταν το χρησιμοποιείς, φροντίζει σε βάθος τα μαλλιά και τα αφήνει λεία και βελούδινα απαλά.

Διαθέτει 5 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, αλλά και ένδειξη θερμοκρασίας, εύρους 150°C έως 230°, ώστε να μπορείς να την προσαρμόσεις στον δικό σου τύπο μαλλιών και τις ανάγκες του. Ακόμα, το ισιωτικό Shea Soft της Remington θερμαίνεται σε μόλις 15’’ για να μη χάνεις χρόνο περιμένοντας. Περίμενε, δεν τελειώσαμε, δεν είπαμε τυχαία ότι είναι το ιδανικό εργαλείο μαλλιών. Αν υπάρχουν σημεία των μαλλιών σου που βρίσκεις ιδιαίτερα… ατίθασα, υπάρχει η λειτουργία Turbo Boost, η οποία ενισχύει τη θερμότητα και σε βοηθά να έχεις άψογο αποτέλεσμα, κάθε φορά.

Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 60 λεπτά λειτουργίας, έχει εξειδικευμένη σχεδίαση περιβλήματος, περιστρεφόμενο κορδόνι και μία πολυτελή θήκη για να το αποθηκεύεις, όταν δεν το χρησιμοποιείς. Μιλάμε, επομένως, για ένα εργαλείο μαλλιών τελευταίας τεχνολογίας που όχι μόνο θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα πιο όμορφα χτενίσματα, αλλά θα προστατεύσει παράλληλα τα μαλλιά σου. Μόνο του όμως δεν αρκεί…

Το κρύο είναι το μυστικό για το τέλειο ίσιωμα

Ίσως να έχεις διαβάσει για το κρύο νερό στο ξέβγαλμα και τη σχέση του με το ίσιωμα. Κάνοντας το τελευταίο ξέβγαλμα των μαλλιών σου με κρύο νερό, αναγκάζεις τα λέπια της τρίχας να κλείσουν πολύ σφιχτά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία πιο λεία επιφάνεια και μία τέλεια βάση επάνω στην οποία το ισιωτικό Shea Soft της Remington θα κάνει τα μαγικά του.

Πριν ξεκινήσεις

Πριν ξεκινήσεις το ίσιωμά σου για το ρεβεγιόν, φρόντισε να έχεις εφαρμόσει ένα σπρέι ή έναν ορό που θα σε βοηθήσει στο ίσιωμα. Αυτό έχει διπλή σημασία, αν τα δικά σου μαλλιά είναι ιδιαίτερα σγουρά. Ασφαλώς, το ισιωτικό Shea Soft της Remington μπορεί να κάνει ολόισια ακόμα και τα πιο σγουρά μαλλιά, αλλά οφείλεις στα μαλλιά σου λίγη επιπλέον φροντίδα.

Μία τελευταία πινελιά

Ξέρουμε ότι θα μπεις στον πειρασμό να βάλεις λίγη λακ για να κρατήσει το χτένισμά σου αλλά μην το κάνεις. Με το εργαλείο Shea Soft της Remington καταφέρνεις τέλειο ίσιωμα διαρκείας που δεν χρειάζεται ενίσχυση. Μόνο αν θέλεις ένα super glossy φινίρισμα, βάλε λίγο λαδάκι στις άκρες σου και αυτό είναι όλο.

Hands off!

Πιάνουμε πολλές φορές την ημέρα τα μαλλιά μας και αυτές οι φορές διπλασιάζονται όταν έχουμε το άγχος του ρεβεγιόν, αλλά και τον ενθουσιασμό. Προσπάθησε να μην πιάνεις τα μαλλιά σου τόσο πολύ, κυρίως αφού έχεις καταφέρει ένα τόσο υπέροχο χτένισμα με το Shea Soft της Remington ισιωτικό σου.

Και τώρα που ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, ώρα να αναζητήσεις το Shea Soft της Remington στο www.remington.gr και να το κάνεις άμεσα δώρο στον εαυτό σου για τις γιορτές!