Glam in Red! Η Μαριέττα Χρουσαλά βρήκε το τέλειο κόκκινο κραγιόν για τις γιορτές

5 κόκκινα κραγιόν για να πετύχεις τα κατακόκκινα χείλη της Μαριέττας. 

Αν ένα χρώμα επιβάλλεται να υπάρχει αυτή την περίοδο στο εορταστικό μακιγιάζ, αυτό είναι αναμφισβήτητα, το κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο κραγιόν είναι από τα beauty items που υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Είναι εκεί για να μας βγάζουν ασπροπρόσωπες, κάνοντας τα χείλη μας να φαίνονται ακαταμάχητα και σαρκώδη.

Το κόκκινο κραγιόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την θηλυκότητα. Είναι κομψό και σέξι, ενώ μπορεί να σταθεί με οποιοδήποτε look σε κάθε μα κάθε περίσταση. Βέβαια, είναι ένα αρκετά έντονο χρώμα στο οποίο φαίνεται η κάθε λεπτομέρεια. Δηλαδή, για το τέλειο αποτέλεσμα θα χρειαστείς ένα μολύβι χειλιών. Πριν προσθέσεις το κόκκινο κραγιόν πάνω στα χείλη σου, εφάρμοσε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ή 1 με 2 τόνους πιο σκούρα απόχρωση για το περίγραμμα. Το μολύβι χειλιών θα σου χαρίσει σταθερότητα και διάρκεια. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα glossy αποτέλεσμα, πρόσθεσε ένα διάφανο lip gloss και είσαι έτοιμη! Juicy χείλη σε χρόνο dt!

Glam in red!

412631851_18403327192011767_1552258575263157777_n.jpg

@mariettachrousala

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να βρεις τη σωστή απόχρωση κόκκινου. Στην αγορά υπάρχουν κόκκινα κραγιόν με κερασί και πορτοκαλί τόνους. Η Μαριέττα Χρουσαλά, βρήκε την τέλεια κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα festive looks των ημερών. Πριν λίγες ώρες, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα ποστ με οποίο μας έβαλε αμέσως σε X-mas mood. Η Μαριέττα, ντυμένη στα κόκκινα σατέν και με wavy look μας δείχνει το εκτυφλωτικό μακιγιάζ της με τα κατακόκκινα χείλη να είναι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το φόρεμα της. Το μακιγιάζ είχε μία clean βάση με ροζ ζυγωματικά, ενώ το βλέμμα της ήταν τονισμένο με μία μαύρη mascara. Όλα τα βλέμματα όμως στράφηκαν αμέσως πάνω στα κόκκινα, ακαταμάχητα χείλη της.

Η αλήθεια είναι πως το μακιγιάζ, της Μαριέττας Χρουσαλάς είναι η τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσεις τα festive looks της σεζόν. Μην φεύγεις! Δεν θα σε αφήναμε έτσι, λίγε μέρες πριν τις γιορτές. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα πιο έντονα και φωτεινά κόκκινα κραγιόν για να δημιουργήσεις τα πιο glam μακιγιάζ φέτος τις γιορτές. It's Time! Ρίξε μία ματιά...

Photo by @mariettachrousala