Η Vichy παρουσιάζει τη NEOVADIOL μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για τη μετεμμηνόπαυση

Η Vichy παρουσιάζει τη NEOVADIOL μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για τη μετεμμηνόπαυση
Sebastien BOGLIOLO

Η νέα κρέμα διορθώνει τις ρυτίδες, μειώνει τις κηλίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.

Η εμμηνόπαυση αποτελεί ένα φυσιολογικό στάδιο στη ζωή μιας γυναίκας και αντιπροσωπεύει το 1/3 της ζωής της. Με περισσότερα από 20 χρόνια κλινικής έρευνας, σε περισσότερες από 1.200 γυναίκες στην εμμηνόπαυση, η Vichy πρωτοπορεί στην επιστημονική γνώση που σχετίζεται με τις ορμονικές μεταβολές και την επίδρασή τους στην επιδερμίδα.

VICHY-221123-NEOVADIOL-RANGE-_-PROTOCOL-4783-BASE_V6.jpg

Η Vichy με την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας NEOVADIOL σχεδιασμένων για κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης παρουσιάζει την νέα Neovadiol Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης & Μείωσης Κηλίδων με δείκτη προστασίας SPF50, την 1η κρέμα με SPF50 για την μετεμμηνόπαυση, με ενεργά συστατικά υψηλής δερματολογικής αξιολόγησης και δράσης κατά των κηλίδων.

Η νέα κρέμα διορθώνει τις ρυτίδες, μειώνει τις κηλίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.

Την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης, οι ορμονικές αλλαγές που βιώνουμε επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος. Η επιδερμίδα χάνει την πυκνότητα της και γίνεται ορατά πιο θαμπή ενώ το περίγραμμα αλλοιώνεται.

VICHY_NEOVADIOL_SPF50_SLIDE_10-1_V6.jpg

Επειδή η αποτελεσματικότητα είναι προτεραιότητά μας στη Vichy, οι συνθέσεις έχουν κλινικά αξιολογηθεί από δερματολόγους σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα.

Η Vichy είναι στο πλευρό των γυναικών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της απέναντι τους:

VICHY_NEOVADIOL_SPF50_SLIDE_15_V6.jpg

-Προσφέροντας, σε συνεργασία με δερματολόγους και γυναικολόγους, την Νο1 φροντίδα περιποίησης της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση, τη NEOVADIOL, μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας, σχεδιασμένων για κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης.

-Διευρύνοντας την πρόσβαση σε πληροφορίες για την εμμηνόπαυση μέσω της ιστοσελίδας vichy.gr μέσω των συμβουλών επαγγελματιών υγείας.