Curtain bangs: 3 εύκολα tips για να καμουφλάρεις τη φράντζα σου όσο τη μακραίνεις

Ευαγγελία Αλπίδου

Τα tips των it girls θα κάνουν τη μακριά φράντζα σου να φαίνεται το ίδιο κομψή όπως την πρώτη μέρα στο κομμωτήριο.

Έχεις βαρεθεί τη φράντζα που είχες υιοθετήσει στα μαλλιά σου τους προηγούμενους μήνες και θες να τη μακραίνεις; Βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Για αρχή αυτό που θέλουμε να σου πούμε -που ίσως σε κάνει να το ξανά σκεφτείς- είναι ότι τα curtain bangs που πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο θα συνεχίσουν κι αυτή τη χρονιά, αλλά και το 2025 -σύμφωνα με τα catwalks που είδαμε τους προηγούμενους μήνες- να είναι hot επιλογή.

Αυτά είναι τα 4 χρώματα μαλλιών που θα δούμε παντού την άνοιξη-καλοκαίρι 2024

Το κούρεμα που «εξαφανίζει» τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Το στιλ φράντζας με τη χωρίστρα στη μέση που ανοίγει απαλά στο κέντρο και τα curtain bangs κάθονται ακριβώς κατά μήκος των ζυγωματικών, μπορούν να προσαρμοστούν σχεδόν σε οποιοδήποτε μήκος ή τύπο μαλλιών. Επιπλέον, οι hair artists, θεωρούν ότι οι φράντζες κολακεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και πολλές φορές λειτουργούν σαν καμουφλάζ, καθώς «εξαφανίζουν» τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Αυτό και μόνο το κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα -μετά από το σαγηνευτικό bob cut- που το επιλέγουν τα it girls.

https://www.instagram.com/p/CkgNuYOoS90/

Ωστόσο, σήμερα θα σου δείξουμε εύκολα tips τα οποία θα κάνουν τα μακριά curtain bangs να φαίνονται το ίδιο κομψά όπως την πρώτη μέρα στο κομμωτήριο. Ήρθε η ώρα να κρατήσεις σημειώσεις και να πειραματιστείς με τον πιο stylish τρόπο τη φράντζα σου.

Sorry κοντό καρέ! Το pixie bob είναι η νέα ανοιξιάτικη εμμονή των it girls

Χρησιμοποίησε σεσουάρ & μία στρογγυλή μικρή βούρτσα

Για να πετύχεις το τέλειο όγκο που θα κάνει τη μακριά φράντζα σου να φαίνεται σύγχρονη και ανανεωμένη, στέγνωσε τα μαλλιά σου με το σεσουάρ, χρησιμοποιώντας μία στρογγυλή βούρτσα. Έτσι, θα καταφέρεις να δώσεις στη φράντζα σου την επιθυμητή κίνηση, η οποία θα γίνει ένα με τα υπόλοιπα μήκη μαλλιών, ενώ θα αγκαλιάσει και θα κολακεύσει τα ζυγωματικά του προσώπου σου.

Χρησιμοποίησε αξεσουάρ μαλλιών

https://www.instagram.com/p/Cw7t9iarZl6/

Η υφασμάτινη κορδέλα και τα hair clips θα στολίσουν αμέσως τα μαλλιά σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο stylish χτενίσματα. Επιπλέον, θα κρύψουν τα μακριά curtain bangs, τα οποία κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχουν μακρύνει αφού θα είναι προσηλωμένος στο νεό look που θα έχεις δημιουργήσει.

Δημιούργησε ένα νέο κούρεμα

286664370_3226636260911182_5307250530579736217_n.jpg

@quecolour

Μην κάνεις απολύτως τίποτα! What? Κι όμως! Χρησιμοποίησε μόνο το σεσουάρ για να τιθασεύσεις τη φράντζα και άφησε την κάτω. Τα μακριά curtain bangs θα σου χαρίσουν ένα νέο look, τα butterfly bangs, όπου η φράντζα κυμμαίνεται από το ύψος των ζυγωματικών μέχρι το πιγούνι. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις καταφέρει να υιοθετήσεις ένα νέο κούρεμα, χωρίς να έχεις επισκεφτεί στο κομμωτήριο.

The Queen's Experts: Πώς να εφαρμόσεις το concealer για να φωτίσεις το βλέμμα σου