DIY Time: Σου έχουμε τους τρόπους να αναδειχθείς σε hair queen κάθε στιγμή της ημέρας σου

DIY Time: Σου έχουμε τους τρόπους να αναδειχθείς σε hair queen κάθε στιγμή της ημέρας σου

Αλήθεια, υπάρχει, τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση που έχεις όταν ξυπνάς και αισθάνεσαι τα μαλλιά σου, όπως ακριβώς τα είχες φανταστεί; Απαλά, λαμπερά, χτενισμένα, χωρίς φριζάρισμα και με δυνατό κράτημα- ο ορισμός του good hair day!

Βλέπεις, το μαλλιά αποτελούν το σήμα κατατεθέν μας και καμία δεν μπορεί να το αρνηθεί! Αν έχεις μία good hair day, η διάθεση σου είναι πάντα πιο ανεβασμένη, ενώ όταν νιώθεις την ανάγκη για ανανέωση στην εικόνα σου, τα μαλλιά σου είναι από τα πρώτα σημεία πειραματισμού σου. Μήπως όμως, το «κλειδί» για μία επιτυχημένη ανανέωση κρύβεται και στα… προϊόντα που χρησιμοποιείς;

Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο θέμα μας: Τη νέα σειρά Taft από το Schwarzkopf που έρχεται να δώσει Taftότητα σε κάθε σου εμφάνιση αλλά και τον ορισμό των good hair days σου από εδώ και στο εξής. Εάν λοιπόν, είσαι obsessed με το hairstyle σου, συνέχισε να διαβάζεις και θα μας θυμηθείς!

Οι «σύμμαχοί» σου για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των μαλλιών σου

Αν σε αυτό το σημείο, σου λέγαμε πως μπορείς να δημιουργήσεις όλα τα hair looks των αγαπημένων σου it-girls που παρακολουθείς στα SoMe σου, απλά αφήνοντας τη φαντασία σου ελεύθερη και χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα, πώς θα σου φαινόταν; Μάλλον ιδανικό.

Βλέπεις, ξεκινώντας από τα νέα sprays μαλλιών της Taft με το καινοτόμο σύστημα HaptIQ για επανόρθωση και προστασία, μπορείς να έχεις κράτημα, όγκο, απαλότητα και λάμψη. Απλώς «άκουσε» τις ανάγκες των μαλλιών σου και διάλεξε ανάμεσα στο Schwarzkopf Taft Ultimate, αν θέλεις μέγιστο κράτημα και κρυστάλλινη όψη ή στο Schwarzkopf Taft Ultra, αν θέλεις τα μαλλιά σου να είναι πιο ανθεκτικά και να μην «σπάνε».

Εναλλακτικά, το Schwarzkopf Taft Power μπορεί να ενδυναμώσει τα μαλλιά σου από τις ρίζες έως τις άκρες, ενώ το Schwarzkopf Taft Power Cashmere μπορεί να τους προσφέρει μία αίσθηση μεταξένιας απαλότητας, ειδικά εάν έχουν ταλαιπωρηθεί τελευταία. Αν πάλι, έχεις λεπτή τρίχα και θέλεις να δώσεις στα hairstyles σου όγκο και φυσική κίνηση, η λύση είναι το Schwarzkopf Taft Volume.

FotoJet.jpg

Αψεγάδιαστες μπούκλες και ultra ενυδάτωση

Μήπως τα μαλλιά σου είναι σγουρά αλλά ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει τα tricks που θα κάνουν τις μπούκλες σου να κρατήσουν; Μην ανησυχείς, διότι οι αφροί της Taft, έρχονται να καλύψουν κάθε σου ανάγκη ξεχωριστά.

Ανάμεσα στον Schwarzkopf Taft Power Cashmere για αίσθηση μεταξένιας απαλότητας, στον Schwarzkopf Taft Ultra, στον Schwarzkopf Taft Volume για περισσότερο όγκο, στον Schwarzkopf Taft Shine για extra «πινελιές» δράσης και στο Schwarzkopf Taft Curl για ελαστικές μπούκλες χωρίς φριζάρισμα, οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές.

FotoJet-(1).jpg

Και επειδή, σιγά σιγά φτάνουμε προς το τέλος του άρθρου, ήρθε η στιγμή να περάσουμε στο «κεφάλαιο» ενυδάτωση μαλλιών και να σου «συστήσουμε» την πανθενόλη, η οποία είναι αναπόσπαστο πλέον συστατικό, στα gels της Taft. Και θα το επιβεβαιώσεις είτε επιλέξεις την εκδοχή του Schwarzkopf Taft Ultra είτε του Schwarzkopf Taft Power ή του Schwarzkopf Taft V12 Power με τεχνολογία φιξαρίσματος για γρήγορο στέγνωμα. Αν ωστόσο ψάχνεις super δυνατό και γρήγορο κράτημα, θα προτείναμε το Schwarzkopf Taft Power Invisible και το Schwarzkopf Taft Super Glue, ενώ αν δεν θέλεις να κολλάει τα μαλλιά σου, τα κατάλληλα για εσένα είναι το Schwarzkopf Taft Maxx Power και το Schwarzkopf Taft Titane, που σε προστατεύουν από την υγρασία.

Η νέα σειρά Taft της Schwarzkopf λοιπόν, έρχεται For Every You, έτσι ώστε να σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και να δώσει ταυτότητα στα hair looks σου με spray, αφρούς και gel και με ένα «βήμα» πιο κοντά στο περιβάλλον. Και όλα αυτά, χάρη στις νέες συσκευασίες των προϊόντων της. Είσαι έτοιμη να ορίσεις τις good hair days με νέα προϊόντα αλλά και τη δική σου For Every You σιλουέτα, που μπορείς να δημιουργήσεις στα social media της παγκόσμιας καμπάνιας του Schwarzkopf;

#foreveryyou #taft