Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda συνεχίζουν τη συνεργασία τους και για το καλοκαίρι 2024

Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda συνεχίζουν τη συνεργασία τους και για το καλοκαίρι 2024

Η Vichy συνεργάζεται για άλλη μια χρονιά με το ελληνικό fashion brand Nidodileda και μαζί υποδέχονται το καλοκαίρι του 2024 με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil.

Η αντηλιακή σειρά Capital Soleil UV-Daily της Vichy περιέχει μοναδικά εμπλουτισμένη σύνθεση με δερματολογικά συστατικά, για προηγμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή ανθεκτική στο νερό, προσφέροντας αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η συνεργασία με τη Nidodileda αναδεικνύει τη συνδυαστική δύναμη των δύο brands, προσφέροντας τα μοναδικά προϊόντα Vichy , ‘’ντυμένα’’ με την ιδιοσυγκρασιακή vintage feel αισθητική της Nidodileda, για την προστασία του δέρματος μας αυτό το καλοκαίρι.

vichyxnidodileda241663.jpeg

Το γέμισμα της Σελήνης σηματοδοτεί την φάση ολοκλήρωσης του brand Nidodileda, αποκαλύπτοντας στο φως τη νέα SS24 συλλογή FULL MOON που αποτελεί και την πηγή έμπνευσης του μοτίβου του summer pouch.

Στην καλοκαιρινή συλλογή FULL MOON, η Σελήνη της Nidodileda, μας ταξιδεύει στις φάσεις του γεμίσματος και εκφράζει με συνειδητότητα ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της ολοκλήρωσης. Η έμπνευση φτάνει από τον ουρανό, τη θάλασσα και τις αντανακλάσεις του ηλιοβασιλέματος στον ορίζοντα, δημιουργώντας την αίσθηση μιας αέναης λάμψης που ολοκληρώνει την καλοκαιρινή αίσθηση. Αέρινα υφάσματα, αναγεννησιακές μορφές, διαφάνειες που θυμίζουν νερό και κεντημένα λαμπερά υλικά δίνουν την ατμόσφαιρα ενός αξέχαστου καλοκαιριού με κοινή θέα την Πανσέληνο.

« Η φάση του δικού μας φεγγαριού, αυτού που προβάλλει στον καλοκαιρινό ορίζοντα, ολοκληρώνεται με το γέμισμα της Πανσελήνου. Με αυτό το φως ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή συλλογή FULL MOON, ξετυλίγοντας την δική μας φετινή ιστορία μέσα από τις δημιουργίες μας, που διηγούνται τη συνειδητή ολοκλήρωση. Αυτή η ιστορία φωτίζει και την συνεργασία μας με την Vichy για δεύτερη χρονιά, για την δεύτερη ολοκληρωμένη φάση μας - Η ιδρυτής και Creative Director του fashion brand Nidodileda, Τόνια Μητρούδη

Μην ξεχνάτε να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού με ασφάλεια και στυλ. Ανακαλύψτε το summer pouch στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και απολαύστε ένα λαμπερό καλοκαίρι με την προστασία της Vichy.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ VICHY

vichy-logo.png

Η βάση όλων των προϊόντων είναι το Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy​ που χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό​ ενάντια στους παράγοντες του Εκθεσιώματος. Οι συνθέσεις των προϊόντων Vichy περιέχουν ισχυρά​ δερματολογικά​ δραστικά συστατικά​ που είναι αναγνωρισμένα για την φαρμακευτική τους δράση και την ισχυρή αποτελεσματικότητά τους ενάντια στους παράγοντες του Εκθεσιώματος.

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Vichy για την αντηλιακή προστασία είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων δοκιμών ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον αλλά και η μέγιστη αποτελεσματικότητα. Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, η εξαιρετικά λεπτόρρευστη, ανάλαφρη υφή του σχηματίζει ένα προηγμένο φιλμ προστασίας UV με αόρατο τελείωμα.

Η καλλυντική ευχαρίστηση είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων μας. Οι υφές είναι απολαυστικές, διευκολύνουν την συμμόρφωση στην χρήση, με 100% υποαλλεργικά αρώματα. Η δημιουργία επομένως υπέροχων προϊόντων δεν είναι αποτέλεσμα τύχης.​ είναι αποτέλεσμα επιλογής.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤH NIDODILEDA

vichyxnidodileda241725.jpeg

Η Nidodileda (Nido di Leda) ιδρύθηκε το 2013, με το όνομά της να είναι η λατινική απόδοση του «Leda’s nest», όπως αποκαλείται κατά τον διάσημο Ιταλό ποιητή, Δάντη η θέση του αστερισμού των Διδύμων. Αυτή η αδελφική αγάπη αποτέλεσε την έμπνευση για το όνομα του brand, καθώς η ιδρυτής και σχεδιάστρια του brand, Τόνια Μητρούδη, έχει επίσης μια δίδυμη αδερφή και η αγαπημένη αδελφική τους σχέση δίνει κίνητρο στη ζωή της και κατά συνέπεια στο ίδιο το brand .Η φιλοσοφία της Νιdodileda βασίζεται στη διαχρονική αισθητική που τείνει στο άχρονο χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Είναι η Nidodileda αισθητική που ενώνει τις εμπειρίες του παρελθόντος με τα όνειρα του μέλλοντος, ανεπιτήδευτα, έχοντας μια vintage μποέμ αίσθηση, βασισμένη έντονα στην αλληλεπίδραση της ίδιας της σχεδιάστριας Τόνιας Μητρούδη με τον κόσμο και τις διαφορετικές κουλτούρες του, εφαρμόζοντας τις αρχές και τις πρακτικές της κυκλικής οικονομίας. Είναι αυτό που ονομάζεται από το brand ‘’GYPSET PHILOSOPHY’’.