Τόνια Σωτηροπούλου: Όλα τα tips για να πετύχεις το glam beauty look της στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο επιμελώς ατημέλητος κότσος και το sunset smokey eyes είναι το beauty combo που μπορεί να σε συντροφεύσει σε κάθε περίσταση. 

Το 77ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών έχει ξεκινήσει και ήδη τα φωτογραφικά φλας έχουν ξεχωρίσει τις πρώτες, εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Ως beauty addicts, τα βλέμματα μας είναι στραμμένα στα μαλλιά και το μακιγιάζ. Celebrities από όλο τον κόσμο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις Κάννες. Ανάμεσά στις Ελληνίδες που παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ ήταν η αγαπημένη μας Τόνια Σωτηροπούλου.

7 bronzer που χαρίζουν ηλιοκαμένο & σμιλεμένο πρόσωπο μαζί

Η ηθοποιός αγαπάει τα μάξι φορέματα με τα οποία συνδυάζει πάντα ultra chic beauty looks. Πιο συγκεκριμένα, η Τόνια έκανε μία ιδιαίτερα glam εμφάνιση με ένα ασημένιο, λευκό μάξι φόρεμα γεμάτο παγιέτα και κρύσταλλα, με την υπογραφή του MI- RO.

444226655_18437666137049145_4594185597022263844_n.jpg

@toniasotiropoulou

Αυτό που χάρισε στην εμφάνιση μία luxury πινελιά ήταν ο ρομαντικό κότσος που έπιανε όλα τα μαλλιά χαμηλά προς τα πίσω μαζί με το natural makeup look της. Το low bun, τόνιζε ακόμα περισσότερο το turtleneck σχέδιο του φορέματός, το οποίο αγκάλιαζε τέλεια τον λαιμό και τους γυμνούς της ώμους. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι λάτρης της clean girl αισθητικής. Δηλαδή, σπάνια θα δεις την Τόνια με έντονο μακιγιάζ. Αντιθέτως, προτιμάει τις καθαρές βάσεις και τις ελαφριές υφές που κάνουν την επιδερμίδα του προσώπου να σφύζει από ζωντάνια και λάμψη.

Το μόνο πιο αυστηρό από το καρέ της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου είναι η γνώμη της τον χωρισμό

443733928_18437666095049145_4949085953163288201_n-(1).jpg

@toniasotiropoulou

Για το μακιγιάζ της, λοιπόν, επέλεξε μία clean βάση και ροδαλά ζυγωματικά, για τα μάτια ένα sunset smokey eyes και για τα χείλη επέλεξε μία ανοιχτή κεραμιδί απόχρωση που ταίριαζε τέλεια με τη σταρένια επιδερμίδα της. Για να πετύχεις το καφέ, κόκκινο smokey eyes με τους πορτοκαλί υποτόνους, επίλεξε για τη βάση μία ανοιχτή καφέ σκιά, blendαρέ την με μία απαλή κόκκινο eyeshadow και πρόσθεσε στη μέση του κινητού βλεφάρου μία πορτοκαλί σκιά. Η πορτοκαλί σκιά θα φωτίσει το βλέμμα σου σε χρόνο dt.

Δες ένα-ένα τα βήματα για το τέλειο επιμελώς ατημέλητο bun στο παρακάτω TikTok βίντεο:

Extra tip: Αν θες ένα glossy εφέ, τοποθέτησε πάνω στην κορυφή του κεφαλιού ένα hair spay για styling ή ένα λάδι μαλλιών. Τέλος, «κλείδωσε» το χτένισμα με λίγη λακ και... έτοιμη! Αν θες να χαρίσεις μία cute και ρομαντική πινελιά μπορείς να προσθέσεις μία κορδέλα ή πολύχρωμα λουλούδια τα οποία θα χαρίσουν αμέσως ένα level up στο χτένισμά σου.

Μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου, παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ των Καννών η Βίκυ Καγιά και η Δούκισσα Νομικού. Δες στην παρακάτω gallery τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους στο red carpet.

7 κοραλλί κραγιόν για ζουμερά χείλη σαν της Δούκισσας Νομικού -Tips για μεγαλύτερη διάρκεια