7 ενυδατικά κραγιόν που αλλάζουν χρώμα και ταιριάζουν με κάθε μακιγιάζ

Τα έλαια που περιέχουν προσαρμόζονται επάνω στα χείλη και αναλόγως με το pH του κάθε δέρματος δημιουργείται και το αντίστοιχο χρώμα.

Ως beauty addicts, ενημερωνόμαστε καθημερινά για τα trends που κατακλύζουν τον χώρο της ομορφιάς. Το προϊόν που έχουμε να σου παρουσιάσουμε σήμερα, είναι το color changing lipstick, το κραγιόν που έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στις beauty lovers στα social media.

Τι είναι τα color changing lipstick;

Όπως μπορείς να καταλάβεις κι από το όνομα, τα color changing lipstick είναι κραγιόν που αλλάζουν χρώμα. Τα περισσότερα από αυτά έχουν διάφανη και απαλή υφή η οποία με το που έρθει σε επαφή με τα χείλη, τα χείλη αλλάζουν χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, μεταμορφώνουν και τονίζουν το φυσικό χρώμα των χειλιών, χαρίζοντάς τους την τέλεια ροζ απόχρωση. Τα έλαια που περιέχουν προσαρμόζονται επάνω στα χείλη και αναλόγως με το pH του κάθε δέρματος δημιουργείται και το αντίστοιχο χρώμα. Γι' αυτό σε καμία κοπέλα δεν μπορεί να πετύχει η ίδια ακριβώς απόχρωση, το αποτέλεσμα είναι unique.

Editor’s Choice: Τα καλύτερα αντηλιακά που θα λειτουργήσουν σαν βάση στο μακιγιάζ σου

Ujoh-bks-F24-049.jpg

Επίσης, τα έλαια που διαθέτουν τα color changing lipstick προσφέρουν θρέψη και ενυδάτωση, που αναζωογονούν ορατά τα χείλη και τους χαρίζουν μία καθαρή, ζωντανή και υγιή λάμψη.

Αν ψάχνεις ένα προϊόν που θα σου προσφέρει άμεση ενυδάτωση, θα μειώσει ορατά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και θα χαρίσει χρώμα στα χείλη σου, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τα color changing lipstick.

Μην φεύγεις! Δεν θα σε αφήναμε έτσι. Μετά από αρκετή έρευνα, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα και πιο ενυδατικά lip balm που αλλάζουν χρώμα με μία και μόνο κίνηση. Ναι, σαν «μαγικό ραβδί». Μία δοκιμή θα σε πείσει. Ρίξε μία ματιά...

7 bronzer που χαρίζουν ηλιοκαμένο & σμιλεμένο πρόσωπο μαζί