4 stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε χρόνο dt για τέλειες εμφανίσεις κάθε μέρα

Αν βιάζεσαι να είσαι στην ώρα σου στη δουλειά, τα παρακάτω hairstyles θα σου χαρίσουν ultra chic εμφανίσεις σε χρόνο ρεκόρ. 

Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε μία σχέση πάθους με τα μαλλιά μας. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι αν δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα θέλουμε, είναι ικανά να μας χαλάσουν τη διάθεση!

Επειδή, λοιπόν, εμείς στο beauty department του Queen αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση που σε πιάνει τα πρωινά, αλλά και πόσο βιάζεσαι για να είσαι στην ώρα σου στη δουλειά, σου έχουμε ετοιμάσει 4 υπέροχα hairstyles, τα οποία με λίγη εξάσκηση μπορείς να τα κάνεις σε χρόνο ρεκόρ! Πρόκειται για ultra chic χτενίσματα τα οποία μπορούν να απογειώσουν οποιαδήποτε εμφάνιση και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη μέσα στην ημέρα. Έτσι, δεν θα προβληματίζεσαι αν θες να πας για early drinks αμέσως μετά το γραφείο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «επιστρατεύσεις» όλα τα hair clips και τις κορδέλες σου και να κρατήσεις σημειώσεις!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το «Le petit bob» το τολμηρό κούρεμα που επιλέγουν τώρα τα french girls

4 stylish χτενίσματα για all day εμφανίσεις

Cute bow

@HAILEYBIEBER-bbow.png

@HAILEYBIEBER

Ο φιόγκος είναι το must have αξεσουάρ της χρονιάς, καθώς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής που απογείωσε όλες τις εμφανίσεις και τα beauty looks των celebrities στο red carpet. Προέρχεται από το coquette trend και είναι απίστευτα κομψός και ρομαντικός. Επιπλέον, είναι μία πινελιά που μπορείς να προσθέσεις σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών και να δημιουργήσεις το cute χτενίσματα σε χρόνο dt.

Hair clips

@NIKKILEE901-hair-clip.png

@NIKKILEE901

Αν θες ένα πιο παιχνιδιάρικο hairstyle, πρόσθεσε μικρά hairclips επάνω στα μαλλιά σου και δημιούργησε ένα funky hairstyle, σαν τα χτενίσματα που επιλέγουν όλα τα it girls για να αναδείξουν τα casual και formal looks τους.

Κορδέλα στα μαλλιά

@ALIXEARLE-kordela.png

@ALIXEARLE

Η κορδέλα είναι το αξεσουάρ που μπορεί να καμουφλάρει τα μαλλιά σου τις bad hair days. Πρόσθεσέ την επάνω στα μαλλιά σου και σε δευτερόλεπτα θα έχεις δημιουργήσει το πιο stylish look. Τόσο απλό!

Messy bun

@NIKKLE901-bun.png

@NIKKLE901

Ο κότσος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα των τελευταίων χρόνων! Μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο styling. Είναι ένα χτένισμα που μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ!

Sunbeam blonde: Η χρυσή-καφέ απόχρωση που κολακαύει κάθε τόνο δέρματος