KIKO ΜILANO: Eντυπωσιακά εγκαίνια για το νέο κατάστημα της Νέας Σμύρνης

KIKO ΜILANO: Eντυπωσιακά εγκαίνια για το νέο κατάστημα της Νέας Σμύρνης

Η KIKO MILANO, το No1 Make up Brand της Ιταλίας, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία αποκλειστικά από τον Όμιλο Φάις, γιόρτασε την Τετάρτη  15/5 τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Ν. Σμύρνη (2ας Μαΐου 36) με ένα εντυπωσιακό opening event, γεμάτο ομορφιά, τέχνη και διασκέδαση!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και να δοκιμάσουν τα αμέτρητα προϊόντα make up, skincare και αξεσουάρ αλλά και τις θεματικές limited edition συλλογές που έχουν κερδίσει την καρδιά των beauty addicts. Επιπλέον, φωτογραφήθηκαν τόσο στο KALEIDOSCOPE backdrop με απαραίτητα αξεσουάρ τα oversized props του 3D Hydra Lipgloss και του Gossamer Emotion Creamy Lipstick αλλά και στο custom KIKO MILANO boudoir με μερικά από τα πιο αγαπημένα best-seller προϊόντα.

DJ-ASTEROPH-XAINA.jpg

Αστερόπη Χαϊνά

Ιδιαίτερη νότα στο event έδωσε η ζωντανή δημιουργία ενός custom πίνακα από την καλλιτέχνιδα Παυλίνα Μπεχράκη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα ΚΙΚΟ MILANO, προσφέροντας έτσι στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία δημιουργίας ενός μοναδικού έργου τέχνης.

Τέλος, στο customization corner του καταστήματος, οι καλεσμένοι είχαν δυνατότητα να προσωποποιήσουν τη Standout Volume Buildable Mascara με το όνομά τους, αποκτώντας ένα μοναδικό αναμνηστικό από αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

MARIA-KORIN8IOY.jpg

Μαρία Κορινθίου

H ραδιοφωνική παραγωγός και DJ Αστερόπη Χαϊνά, ξεσήκωσε τους καλεσμένους με ένα εκρηκτικό DJ set, ενώ το φαγητό και το ποτό είχαν άρωμα Ιταλίας, με πολύχρωμη pasta και prosecco, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία που συνόδευσε τις μαγικές στιγμές της βραδιάς.

Στο event παρευρέθηκε μία πληθώρα από καλεσμένους, celebrities, influencers, επαγγελματίες του χώρου και δημοσιογράφους που απόλαυσαν ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς. Μερικοί από αυτούς ήταν οι: Έλενα Χριστοπούλου, Χριστίνα Πολίτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί , Φωτεινή Πετρόγιαννη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Φωτεινή Δάρρα, Μαρία Κορινθίου, Μαρία Ηλιάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Ελένη Βουλγαράκη, Ιωάννα Ανδριοπούλου, Αναστασία Τσιλιμπίου και πολλοί άλλοι. Κατά την αποχώρησή τους, όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν ένα αναμνηστικό goodie bag με τα best-seller προϊόντα της KIKO MILANO.

Ένα ανοιξιάτικο event, talk of the town, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

KIKO-DRINKS.jpg

About KIKO MILANO:

Η KIKO MILANO ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τους Stefano και Antionio Percassi και από τότε έχει φέρει επανάσταση στην αγορά καλλυντικών παγκοσμίως. Η KIKO εντοπίζει τις σημαντικότερες τάσεις ομορφιάς της εποχής και τις κάνει προσιτές σε όλες. Συνδυάζοντας την ποιότητα και τη δημιουργικότητα που έχουν τις ρίζες τους στο ιταλικό DNA της, η KIKO έχει κατακτήσει τις πιο απαιτητικές beauty addicts με μια ατελείωτη γκάμα αποχρώσεων, τόνων και υφών για να ικανοποιήσει κάθε επαγγελματική και εξατομικευμένη ανάγκη.
Το brand διαθέτει πάνω από 1.000 καταστήματα και έχει παρουσία σε 66 αγορές.

FWTEINH-DARRA.jpg

Φωτεινή Δάρρα