Rouge Coco και Rouge Coco Shine: H Sigrid Agren είναι το νέο τους πρόσωπο

Rouge Coco και Rouge Coco Shine: H Sigrid Agren είναι το νέο τους πρόσωπο

Τα χείλη της Sigrid Agren βάφονται με τα κραγιόν της Chanel.

Μέχρι πρότινος η Vanessa Paradis ήταν το πρόσωπο των κραγιόν Rouge Coco και Rouge Coco Shine. Από δω και πέρα το καινούριο πρόσωπο του οίκου Chanel για αυτά τα δύο αγαπημένα κραγιόν είναι η Sigrid Agren, η οποία συγκαταλέγεται μέσα στα 50 top models και κατέχει τη θέση 11 στο Top 50 models-Women list.

Την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011 πήρε μέρος σε 65 fashion shows και άνοιξε πολλά από αυτά. Με εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά στο ενεργητικό της και πολλά editorial μόδας γίνεται το πρόσωπο για τα διάσημα Rouge Coco και Rouge Coco Shine. Αν αναρωτιέστε που αλλού την έχουμε δει στη Chanel, θυμηθείτε την στο άρωμα Chance.

Για τα Rouge Coco και Rouge Coco Shine την φωτογραφίζει ο Mario Testino και το μακιγιάζ της γίνεται με τα εξής προϊόντα της Chanel: Στα μάτια οι σκιές Les 4 Ombres 33 Prelude και η μάσκαρα Inimitable 10 Noir-Black, στα φρύδια το Crayon Sourcils 30 Brun Naturel. Στην επιδερμίδα το Vitalumiere Aqua B20 Beige Tendre, η Poudre Universelle Libre 20 Clair και το ρουζ Joues Contraste 68 Rose Ιcrin. Και, τέλος, στα χείλη το Le Crayon Levres 26 Pretty Pink, Rouge Coco 117 Magnolia και Rouge Coco Shine 70 Sourire, αντίστοιχα.