Charlotte Free: καλωσορίστε τη νέα μούσα της Maybelline New York!

Charlotte Free: καλωσορίστε τη νέα μούσα της Maybelline New York!

Το ανερχόμενο αστέρι των catwalks είναι μία από τις λαμπερές πρέσβειρες της MNY

Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson, Kemp Muhl, Shu-Pei Qin, Emily DiDonato και, από εδώ και στο εξής, Charlotte Free: το μοντέλο με την ιδιαίτερη ομορφιά (απίθανες οι ζωηρές ροζ ανταύγειές της!), την ισχυρή προσωπικότητα και το χαρακτηριστικό edgy στυλ, μπήκε και επισήμως στο δυναμικό της Maybelline New York και σύντομα θα την δούμε να πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της εταιρείας.

«Η Charlotte είναι η νέα γενιά στην ομορφιά. Η ενέργεια και το αντισυμβατικό στυλ της, την κάνουν μοναδική. Αυθόρμητη, τολμηρή και με αυτοπεποίθηση, ενσαρκώνει ιδανικά την γυναίκα της Maybelline New York», είπε ο Damien Bertrand, Global Brand President του brand.

Όσο για την Charlotte, δήλωσε για αυτή τη συνεργασία: «Είμαι ενθουσιασμένη που έγινα το νέο πρόσωπο της Maybelline New York. Είναι τιμή να εκπροσωπώ αυτό το iconic brand, ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα».

Η καριέρα της ξεκίνησε το 2010, όμως πολύ γρήγορα ανέβηκε στα catwalks των οίκων Marchesa, Vivienne Westwood Red Label, Richard Chai και Jeremy Scott, και το όνομά της άρχισε να κουβεντιάζεται έντονα στη βιομηχανία της μόδας. Επιπλέον, πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες των brands Uniqlo, Edun και 7 for All Mankind, φωτογραφήθηκε για μεγάλα περιοδικά (ανάμεσά τους η αμερικάνικη και η βρετανική Vogue, το Purple, το 10 Magazine, το Dazed & Confused και το V Magazine) ενώ έχει δουλέψει με μερικούς από τους μεγαλύτερους φωτογράφους της εποχής, όπως οι Terry Richardson, Ryan McGinley, Craig McDean και Hedi Slimane.

Η Charlotte Free θα κάνει το ντεμπούτο της ως νέα μούσα της Maybelline New York αυτό το καλοκαίρι, στο τηλεοπτικό σποτ για τα καινούρια κραγιόν Color Sensational The Popsticks- και σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε για εκείνην στο μέλλον.