Βάλσαμο για την αφυδατωμένη επιδερμίδα

Βάλσαμο για την αφυδατωμένη επιδερμίδα

Ο ορός εντατικής ενυδάτωσης Hydraphase Intense Serum της La Roche- Posay προσφέρει μεγαδόσεις υγρασίας στο δέρμα

Yγιές δέρμα είναι πάνω απ'όλα ένα ενυδατωμένο δέρμα, δεδομένου ότι το 70% αποτελείται από νερό. Όταν, λοιπόν, αυτή η ισορροπία διαταραχτεί, και το ποσοστό πέσει δραματικά, η επιδερμίδα αφυδατώνεται, εμφανίζει τις πρώτες γραμμές γήρανσης και μειώνεται η ελαστικότητά της, με αποτέλεσμα να νιώθετε μια δυσάρεστη αίσθηση τραβήγματος.

Ο ορός Hydraphase Intense Serum της La Roche- Posay έρχεται σαν ένα δροσερό, ανακουφιστικό χάδι εντατικής ενυδάτωσης, που διαχέει το νερό στο δέρμα για άμεση αντιμετώπιση των γραμμών αφυδάτωσης. Και αυτό, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών που περιέχει: τα κλάσματα Υαλουρονικού Οξέως, λόγω του εξαιρετικά μικρού μεγέθους τους διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα προσφέροντας άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, η Αργινίνη και η Σερίνη, αμινοξέα που υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα, για πρώτη φορά συνδυάζονται με τα κλάσματα υαλουρονικού οξέος, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα τους. Και βέβαια, το Ιαματικό νερό της La Roche-Posay (που στο συγκεκριμένο serum βρίσκεται σε υψηλότερη συγκέντρωση από όλες τις φόρμουλες της La Roche-Posay) καταπραύνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση άνεσης και δρα αντιοξειδωτικά.

Μόλις αγγίξει το πρόσωπό σας η λεπτόρρευστη, gel υφή του Hydraphase Intense Serum, θα νιώσετε μια πολύτιμη αίσθηση δροσιάς και άμεσα θα δείτε την επιδερμίδα σας ελαστική, απαλή και φανερά ανακουφισμένη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθημερινά, πρωί και βράδυ, σε πρόσωπο και λαιμό συμπληρωματικά με την φροντίδα ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης που ακολουθείτε ή ακόμα και σε συνδυασμό με το αντηλιακό σας (σωτήριο για το καλοκαίρι που η επιδερμίδα αφυδατώνεται πιο εύκολα).