Δείτε το πρόσωπό σας να αλλάζει

Δείτε το πρόσωπό σας να αλλάζει

Η νέα αντιγηραντική κρέμα ημέρας RoC Complete Lift Volume Restorer Day αποδεικνύει πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Με το πέρασμα του χρόνου, το σχήμα του προσώπου αλλάζει: το περίγραμμα χάνει το σχήμα του, το πηγούνι και τα ζυγωματικά χάνουν την ένταση της νεανικότητάς τους και η απώλεια λίπους οδηγεί στην εικόνα της χαλάρωσης και της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών.

Οι ερευνητές της RoC μελέτησαν το φαινόμενο και δημιούργησαν μια hi-end φόρμουλα που στόχο έχει να αποκαταστήσει τον όγκο του προσώπου εκ των έσω. Ο λόγος για τη νέα αντιγηραντική κρέμα ημέρας Complete Lift Volume Restorer Day, με δείκτη προστασίας 20, που βασίζεται σε δύο δραστικά συστατικά:

- το MPC, ένα σύμπλεγμα πρωτεΐνης γάλακτος, ενεργό πολυπεπτίδιο που απομονώνεται από τον ορό του γάλακτος, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
- το DILL extract, το εκχύλισμα άνηθου δηλαδή, με πολλαπλές δράσεις, το οποίο διακρίνεται για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αλλά και για την ιδιότητά του να ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης μέσα από την ενεργοποίηση ενός ενζύμου υπεύθυνου για τη δημιουργία των ινών της.

Χρησιμοποιώντας καθημερινά τη νέα Complete Lift Volume Restorer Day της RoC, θα δείτε το πρόσωπό σας να μεταμορφώνεται. Ο όγκος του αποκαθίσταται εκ των έσω, η όψη των ζυγωματικών βελτιώνεται, το περίγραμμα τονώνεται αισθητά, το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό, ξεκούραστο και φωτεινό. Χάρη στην απαλή ενυδατική υφή της, η Complete Lift Volume Restorer Day απορροφάται άμεσα ενώ είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και την ξηρή.