Dercos Nutri-Reparateur: ανακούφιση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Dercos Nutri-Reparateur: ανακούφιση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Η νέα σειρά φροντίδας της Vichy προσφέρει βαθιά θρέψη και επανόρθωση

Ειδικά μελετημένη για τις πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις της κατεστραμμένης, ευαισθητοποιημένης τρίχας, η νέα σειρά Dercos Nutri-Reparateur της Vichy, έχει διπλή δράση- θρέψη και αναδόμηση- χάρη στο σύμπλοκο κερατίνης και τον θρεπτικό πλούτο 3 φυτιικών ελαίων που περιέχει.

Ένα κοκτέιλ 5 θειούχων αμινοξέων, φυσικών συστατικών της κερατίνης, διαχέονται στην καρδιά της τρίχας: Κυστείνη, Προλίνη, Σερίνη, Γλουταμινικό Οξύ και Αργινίνη, λειτουργούν αντιοξειδωτικά, αναδομούν την κερατίνη και εμποδίζουν την τριχόπτωση. Χάρη στο μοριακό τους μέγεθος μικρού βάρους, τα αμινοξέα διεισδύουν αμέσως στην καρδιά των ινών, περιβάλλουν το περιτρίχιο και γεμίζουν τα κενά στη δομή της τρίχας με νέο ζωτικό υλικό.

Την ίδια στιγμή 3 φυτικά έλαια επιλεγμένα για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε Ωμέγα 3, 6 και 9 και τις θρεπτικές τους ιδιότητες στις ίνες της τρίχας, συμπληρώνουν την σύνθεση της σειράς DERCOS: Αμυγδαλέλαιο, έλαιο από τριαντάφυλλο Muscat και έλαιο από Κάρθαμο, ξαναδίνουν στα ξηρά μαλλιά τη δύναμη και την απαλότητά τους. Στα plus και τα αντηλιακά φίλτρα που περιέχουν οι φόρμουλες της σειράς, τα οποία διασφαλίζουν έτσι τη μέγιστη προστασία και λάμψη των βαμμένων μαλλιών.

Στη σειρά θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την πλήρη φροντίδα των μαλλιών, Σαμπουάν, Μαλακτική Κρέμα και Μάσκα, προϊόντα που όχι μόνο δίνουν το φιλί της ζωής στα ταλαιπωρημένα μαλλιά αλλά είναι τόσο απαλά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής.

Με συστηηματική χρήση της Dercos Nutri-Reparateur, θα δείτε τα μαλλιά σας να αναδομούνται σε βάθος, η εικόνα της κατεστραμμένης τρίχας γίνεται παρελθόν, γίνεται υγιής, απαλή, λαμπερή, πιο ανθεκτική, ορατά όμορφη!