Aerin Lauder: η εγγονή της θρυλικής Estée, λανσάρει δικό της brand

Aerin Lauder: η εγγονή της θρυλικής Estée, λανσάρει δικό της brand

Κάνει το ντεμπούτο της - που άλλου; - στο χώρο της ομορφιάς 

«Μου αρέσει να αστειεύομαι και να λέω πως είμαι 42 χρόνια στο χώρο των καλλυντικών και πως δουλεύω σε αυτόν τα τελευταία 20» είπε η διάσημη κληρονόμος στο site της Vogue. Η Aerin Lauder δοκιμάζει τις δυνάμεις της στη βιομηχανία του lifestyle με το δικό της brand (θα ονομάζεται Aerin LLC) ξεκινώντας με μια σειρά καλλυντικών και με σχέδιο να επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

«Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια σειρά γύρω από τη μοντέρνα, ανεπιτήδευτη ομορφιά. Είναι ένα lifestyle brand και πιστεύω πως κάπως έτσι ξεκίνησε και η Estée» εξήγησε η Lauder. Η σειρά Aerin Essentials - που φυσικά θα παράγεται από τον όμιλο Estée Lauder- περιλαμβάνει φον ντε τεν, κραγιόν και ρουζ, lip conditioner, κρέμα χεριών και σώματος, νεσεσέρ και πινέλα και οι τιμές θα κυμαίνονται από 28 έως 148 δολάρια. Όλα τα προϊόντα θα τοποθετηθούν κοντά στη σειρά ReNutriv της Estée Lauder στα καταστήματα καλλυντικών.

Στα αμέσως επόμενα σχέδια της Aerin Lauder, είναι να δημιουργήσει κοσμήματα- «έχω ένα υπέροχο βιβλίο με όλα τα κοσμήματα της Estée, είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης», λέει η ίδια- καθώς και υφάσματα και είδη σπιτιού.