Invisible Fluid Makeup: το νέο φον ντε τεν της Estée Lauder είναι... αόρατο!

Invisible Fluid Makeup: το νέο φον ντε τεν της Estée Lauder είναι... αόρατο!

Λαμπερό, αψεγάδιαστο, φυσικό αποτέλεσμα 

Με το Invisible Fluid Makeup, η Estée Lauder φέρνει στο νεσεσέρ μας το φον ντε τεν που ονειρευόμαστε. Η καινοτομία του έγκειται στο ότι αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα αόρατο πέπλο αξιοποιώντας τον φυσικό χρωματικό τόνο της, προσφέροντας απόλυτη κάλυψη και ταυτόχρονα ένα φυσικό, λαμπερό, αέρινο αποτέλεσμα.

«Χρησιμοποίησα το Invisible Fluid Makeup στα shows για την Άνοιξη 2012 στη Νέα Υόρκη γιατί είναι πιο ανάλαφρο, αφήνει την φυσική λάμψη του δέρματος να ξεχωρίζει. Είναι ένα make up που μπορεί να φορεθεί σε πολλές στρώσεις ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις», λέει ο διάσημος makeup artist Tom Pecheux, Creative Makeup Director της Estée Lauder. Και συνεχίζει: «Δουλεύοντας με τόσα πολλά μοντέλα διαφορετικής εθνικότητας και δερματικούς τόνους, οι αποχρώσεις του Invisible Fluid Makeup και το αποτέλεσμα αυτού του προϊόντος, ήταν εκπληκτικά».

Επιπλέον, στο Invisible Fluid Makeup το άψογο αποτέλεσμα συνδυάζεται με μια εξαιρετικά ελαφριά υφή που αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Η συσκευασία του περιέχει ένα μεταλλικό σφαιρίδιο που- όταν την ανακινείτε- επιτρέπει σε αυτήν την λεπτή σύνθεση να αναμιγνύει και να παγιδεύει τα μόρια αέρα στη φόρμουλα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μιμείται άψογα το ελαφρύ, φυσικό αποτέλεσμα του ''airbrush''. Μη-λιπαρό, ενισχύει το δέρμα με μεταλλικά στοιχεία (minerals) ενώ το Υαλουρονικό Οξύ διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας- άψογο, από κάθε άποψη!