O Justin Timberlake και το grooming του

O Justin Timberlake και το grooming του

Ο superstar αποκάλυψε όσα αγαπά αλλά και όσα σιχαίνεται στην αντρική φροντίδα 

Το μυστικό του για φρέσκο πρόσωπο
«Η Kiehl's πάντα φτιάχνει καλά προϊόντα. Μου αρέσει το Facial Fuel γιατί είναι απλό και καθαρό. Επίσης, όταν το φοράς νιώθεις ένα ελαφρύ "τσίμπημα" πράγμα που δείχνει ότι κάνει δουλειά».

Απαραίτητο όταν αθλείται...
«Το μόνο πράγμα στο οποίο δίνω τεράστια σημασία όταν παίζω γκολφ είναι το αντηλιακό. Φοράω δείκτη προστασίας 30, τουλάχιστον. Δεν έχω ένα συγκεκριμένο προϊόν που φοράω αλλά δεν θέλω το αντηλιακό μου φορτωμένο με χημικά».

Αυτό που δεν αντέχει να βλέπει...
«Δεν μπορώ με τίποτα τους τόνους τζελ στα μαλλιά. Εκείνες τις περιπτώσεις που τελικά τα μαλλιά μοιάζουν σαν γλυπτό- αλήθεια, ποιος θέλει να κυκλοφορεί έτσι; Μου φαίνεται πολύ περίεργο...»

Το αγαπημένο του look...
«Το ξυρισμένο κεφάλι. Στην αρχή είναι τρομακτικό, γιατί δεν ξέρεις τι υπάρχει κάτω από τα μαλλιά σου- ας πούμε, θα μπορούσες να έχεις κάποιο περίεργο εξόγκωμα. Αλλά ένα ξυρισμένο κεφάλι είναι τόσο εύκολο να το φροντίσεις».

Αγαπημένο του άρωμα
«Το Play Sport του Givenchy. Έχει λίγη περισσότερη μέντα, λεμόνι και τζίντζερ σε σχέση με το original Play. Είναι ένα άρωμα που φοριέται άνετα 24 ώρες τη μέρα».

Σε ένα ερημικό νησί θα έπαιρνε μαζί του...
«Μόνο την ηλεκτρική μου οδοντόβουρτσα και οδοντικό νήμα, με γεύση μέντας. Δεν πρέπει να ξεχνάς να καθαρίζεις τα ούλα σου, φίλε μου. Και μόνο που το συζητάω τώρα, θέλω να πάω να τα καθαρίσω αυτή τη στιγμή».