Essie Poppy Razzi Collection: αυτό το καλοκαίρι θα είναι εκτυφλωτικό!

Essie Poppy Razzi Collection: αυτό το καλοκαίρι θα είναι εκτυφλωτικό!

Η νέα συλλογή της essie είναι για άλλη μια σεζόν, συγκλονιστική

«Κάθε γυναίκα είναι μία σταρ και σίγουρα σε όλες μας αξίζει να νιώθουμε έτσι! Σε αυτή ακριβώς την αίσθηση αναφέρεται και η νέα μου συλλογή. Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να πειραματιστούμε με εντυπωσιακά χρώματα και δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από τα απίστευτα φωτεινά neon χρώματα!» λέει η Essie Weingarten και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Μέσα από τα νέα χρώματα της συλλογής Poppy Razzi η γκουρού των nail colors βλέπει από μια διαφορετική πλευρά τις neon αποχρώσεις, απόλυτα εκτυφλωτική, χαρούμενη και ιδιαίτερα chic: «Δημιούργησα ένα έντονο ροζ, ένα ζωηρό κόκκινο που μετατρέπεται σε φούξια, ένα φωτεινό, κρεμώδες μανταρινί και ένα λαμπερό κόκκινο-πορτοκαλί. Δημιούργησα τα νέα μου χρώματα περισσότερο με μία φουτουριστική ματιά, παρά με τη ρετρό γοητεία των '80s. Είναι εντελώς διαφορετικά... και συγκλονιστικά όμορφα».

Και για άλλη μια φορά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο βερνίκι από την συλλογή Poppy Razzi μας αρέσει περισσότερο: το Lights, σε ένα έξτρα φωτεινό, σχεδόν καυτό ροζ, το Camera ένα υπέροχο κόκκινο-ροζ που θυμίζει ζουμερό καρπούζι, το Action, ένα έντονο ζωηρό μανταρινί που κόβει την ανάσα ή το Bazooka, ένα βαθύ, πλούσιο κόκκινο πορτοκαλί; Τα θέλουμε όλα!