Η Kiehl's κάνει μαγικά

Η Kiehl's κάνει μαγικά

Και μεταμορφώνει τα μαλλιά με το νέο Συμπύκνωμα Αναδόμησης Magic Elixir

Πίσω από κάθε φόρμουλα της Kiehl's κρύβεται, μεταξύ άλλων, μια σταθερή αξία: ο υγιής προστατευτικός φραγμός του δέρματος, που αποτελεί το Α και το Ω της σωστής φροντίδας. Την ίδια αρχή ακολουθεί και στο νέο multitask έλαιο περιποίησης Magic Elixir που δημιούργησε με στόχο να διαφυλάξει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και επομένως τη ζωντάνια, τη δύναμη και τη λάμψη των μαλλιών.

Αυτό το ανάλαφρο ελιξίριο περιέχει εκχύλισμα από φύλλα δεντρολίβανου, έλαιο αβοκάντο, καρθαμέλαιο (πλούσιο σε βιταμίνη Ε και Ω6) κκαι αλόη που διατηρούν την ιδανική αναλογία υγρασίας, θρεπτικών συστατικών και μικροχλωρίδας στο δέρμα του κεφαλιού. Όπως τα κλασικά έλαια περιποίησης, το Magic Elixir της Kiehl's περιέχει υψηλή συγκέντρωση ελαίων φυσικής προέλευσης, όμως υπάρχουν τρία σημεία που το κάνουν να διαφέρει από τα υπόλοιπα: το δραστικό κοκτέιλ τριών φυτικών ελαίων που περιέχει σε συνδυασμό με την αλόη, ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά και δεν στέκεται μόνο στην επιφάνεια. Επιπλέον, σφραγίζει το περιτρίχιο για να προστατεύει καλύτερα τον εκτεθιμένο φλοιό της τρίχας και συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας (ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς είναι γνωστά τα συμπτώματα της ξηρότητας όχι μόνο πάνω στην επιδερμίδα του κεφαλιού αλλά και στην υφή και την ποιότητα των μαλλιών). Αποτέλεσμα: μαλλιά ευκολοχτένιστα, πιο δυνατά, υγιή και λαμπερά, εκ των έσω!

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το Magic Elixir της Kiehl's: Πριν το λούσιμο, παίρνετε μικρό ποσότητα του προϊόντος στα δάχτυλά σας, ή το απλώνετε απευθείας πάνω στο δέρμα του κεφαλιού και τα μαλλιά με το ειδικό απλικατέρ που διαθέτει. Στη συνέχεια κάνετε κυκλικές μαλάξεις και ιδανικά, το αφήνετε να δράσει για 5 με 10 λεπτά, ώστε να επιτύχετε την μέγιστη διείσδυση των ευεργετικών συστατικών του στην επιδερμίδα και την τρίχα. Λούζεστε και ακολουθείτε την συνηθισμένη σας ιεροτελεστία φροντίδας.