Jennifer Aniston: Πόσα ξοδεύει για τη φροντίδα των ματιών της;

Jennifer Aniston: Πόσα ξοδεύει για τη φροντίδα των ματιών της;

Η απάντηση είναι έκπληξη

Με μόλις 1 δολάριο η 43χρονη ηθοποιός καταφέρνει να κρατάει το βλέμμα της νεανικό, χωρίς ρυτίδες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η Aniston απλώνει ευλαβικά κάθε βράδυ κάτω από τα μάτια της μια μικρή ποσότητα Vaseline.


Η πρωταγωνίστρια των Friends ξεκινάει κάθε πρωί την φροντίδα του προσώπου της με μια απλή και ανέξοδη τεχνική για λαμπερή επιδερμίδα: γεμίζει τον νεροχύτη με νερό και παγάκια και βουτάει το πρόσωπό της για να μειώσει τους πόρους και το οίδημα γύρω από τα μάτια της. Όπως είπε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον στο περιοδικό Now, «η Jen δεν σκέφτεται την πλαστική χειρουργική γιατί δεν θέλει να φαίνεται πολύ "τραβηγμένη", οπότε κάθε βράδυ για μισή ώρα ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιεροτελεστία φροντίδας».


Ξεκινάει κάνοντας μόνη της ένα mini facial: σκύβει πάνω από ένα μπωλ με καυτό νερό, ώστε ο ατμός να ανοίξει τους πόρους της. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα απαλό καθαριστικό και λοσιόν, και στη συνέχεια απλώνει την ενυδατική Cetaphil Moisturising Lotion. Μετά, για δέκα λεπτά κάνει μασάζ στο πρόσωπο το οποίο ενεργοποιεί τα κύτταρα και συσφίγγει τους μύες και ολοκληρώνει την ιεροτελεστία με την επανορθωτική κρέμα Dr LeWinn's Ultra R4 Restorative Cream. Επίσης, κάνει ένα treatment με βιταμίνη Α, το οποίο αφήνει για ακόμα δέκα λεπτά και όσο περιμένει, απλώνει βιταμίνη Ε στους αγκώνες της. Τελευταία κίνηση: λίγη Vaseline κάτω από κάθε μάτι και απαλό μασάζ για να απορροφηθεί.

Μπορεί για να κάνεις όλα αυτά που κάνει η Aniston να χρειάζεσαι χρόνο αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεσαι χρήμα- και από ό,τι φαίνεται, μια χαρά επιτυχημένη είναι η συνταγή της.