Korres Men Reloaded

Korres Men Reloaded

Η αντρική σειρά επιστρέφει με σούπερ φόρμουλες και ανανεωμένο look&feel

Καθαρισμός, ξύρισμα, ενυδάτωση, αντιγήρανση: η αντρική επιδερμίδα μπορεί να είναι πιο ανθεκτική από τη γυναικεία, όμως δεν είναι άτρωτη στην κούραση και τον χρόνο που περνάει.

Η ΚΟΡΡΕΣ μελετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες της, δημιούργησε φυσικές λύσεις φροντίδας με πρωτοποριακά, εξειδικευμένα συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας οι οποίες επανέρχονται δυναμικά και με ανανεωμένες συσκευασίες και έντονα αρρενωπό design,με δυναμικό σκούρο background, κυρίαρχα τα λευκά και μαύρα fonts, μεταλλικές ή all-time-classic καφέ αποχρώσεις.

Τι περιλαμβάνει η σειρά:
- Την Αψέντι Κρέμα Ξυρίσματος για μαλακό και εύκολο ξύρισμα, με πλούσια, βελούδινη υφή. Το ουδέτερο pH και ο χαμηλός αφρισμός της διατηρούν το φυσιολογικό υδρολιπιδικό μανδύα της επιδερμίδας ενώ το εκχύλισμα Αψιθιάς, πλούσιο σε αιθέρια έλαια και φλαβονοειδή, καταπραΰνει και προστατεύει από ερεθισμούς.
- Το Καλέντουλα & Ginseng Γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα. Το εκχύλισμα από Ginseng διευκολύνει την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών από την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας την υγιή όψη της, οι αντισηπτικές ιδιότητες της Καλέντουλας και η στυπτική δράση της Αμαμελίδας προστατεύουν αποτελεσματικά από τους ερεθισμούς, η Αλόη και η προβιταμίνη Β5 καταπραΰνουν τη φλόγωση και τις κοκκινίλες και ενυδατώνουν το δέρμα.
- Το Ginseng Υγρό Ζελέ Καθαρισμού, που καθαρίζει σε βάθος και δροσίζει, παρέχει την απαραίτητη ενέργεια και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Επιπλέον, κάνει ήπιο αφρό για να μην ερεθίζει ή ξηραίνει την επιδερμίδα.
- Την Κάστανο & Ρούσκο Αντιρυτιδική Κρέμα SPF15, μια μη λιπαρή φόρμουλα για άμεση ενυδάτωση και σταδιακή λείανση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης. Βασικά συστατικά της, το Κάστανο που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, κύρια αιτία σχηματισμού των ρυτίδων, η D-ριβόζη από Καλαμπόκι που δίνει ενέργεια στα κύτταρα, συσφίγγει και αναζωογονεί ορατά την κουρασμένη επιδερμίδα.
- Την Borage Ενυδατική Κρέμα SPF6, με ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει γυαλάδα στην επιδερμίδα. Το έλαιο Borage και οι πολυφαινόλες από κόκκινο Σταφύλι προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και αναζωογονούν την κουρασμένη επιδερμίδα ενώ τα ενεργά εκχυλίσματα Αλόης και Centella έχουν σημαντική ενυδατική και επουλωτική δράση.