After Party Secret της That's Better

After Party Secret της That's Better

Το μαγικό serum που «σβήνει» την κούραση

Ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα της That's Better είναι το After Party Secret, το οποίο το δοκιμάσαμε και... after party αλλά και μετά από μια πιο-εξοντωτική-δεν-γίνεται μέρα, και απέδειξε την αξία του!

Αυτό το hi-end serum, σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης ενώ καταπραΰνει και απαλύνει κοκκινίλες και ερεθισμούς. Ακόμη και με ελάχιστες ώρες ύπνου, η επιδερμίδα δείχνει ανανεωμένη, φρέσκια και ξεκούραστη και για αυτό φροντίζουν: αφενός τα τετραπεπτίδια που περιέχει, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την μοριακή βιολογία και ενισχύουν την αναδόμηση του DNA των κυττάρων αφετέρου, το Açai Berry που αποτοξινώνει την επιδερμίδα αναπληρώνοντας την φυσική της υγρασία. Επιπλέον, πολυλειτουργικά ένζυμα ενισχύουν την συνοχή της και την φυσιολογική της άμυνα, καθώς η Βιταμίνη Ε και το υψηλής ποιότητας Υαλουρονικό οξύ καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνουν σε βάθος.

Την That's Better θα τη βρείτε στο δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies (www.advancepharmacies.gr). Αναζητήστε το κοντινότερο σε εσάς στο www.thatsbettercosmetics.com