Blake Lively: ποια είναι η νέα haute συνεργασία της;

Blake Lively: ποια είναι η νέα haute συνεργασία της;

Λέει αντίο στον οίκο Chanel

Είναι μόλις εικοσιτεσσάρων χρονών και όμως υπογράφει την δεύτερη μεγάλη συνεργασία της: η Blake Lively θα είναι το πρόσωπο του Gucci Première, του νέου αρώματος του οίκου Gucci, το οποίο ονομάστηκε έτσι από την couture συλλογή που λάνσαρε το 2010.

Όπως είπε σχετικά η creative director του οίκου, Frida Giannini, το άρωμα είναι εμπνευσμένο από τις ντίβες του Old Hollywood και τη λάμψη της εποχής και «απευθύνεται στη γυναίκα που ζει τη στιγμή, είτε πάνω στο red carpet είτε σε ένα πριβέ δείπνο». Όσο για την επιλογή της Lively ως μούσα του αρώματος, «Eίναι μια πανέμορφη κοπέλα που λατρεύει τη μόδα. Έχει εξαιρετικό γούστο στα ρούχα», είπε η Giannini στο WWD. «Αν και είναι νέα, είναι αποφασιστική και μου αρέσει αυτό... Ξέρει πως να είναι ντίβα, με την καλή έννοια, και εκπέμπει μια λάμψη που εμπνέει».

Η ηθοποιός από την πλευρά της δήλωσε πως δεν μπορούσε να είναι πιο περήφανη από αυτή τη συνεργασία. «Ο οίκος Gucci είναι σταθερή αξία. Τον θαύμαζα πάντα γιατί κατά τη γνώμη μου αντιπροσωπεύει τη δύναμη».