Η Kiehl's φροντίζει τους άντρες

Η Kiehl's φροντίζει τους άντρες

Και δημιούργησε ένα multitask αφρό ξυρίσματος που τους λύνει τα χέρια 

Η ενασχόληση της Kiehl's με τις ανάγκες της αντρικής επιδερμίδας, μετράει ήδη 50 χρόνια- μάλιστα, οι κρέμες ξυρίσματος είναι από τα πρώτα προϊόντα που δημιούργησε στο κεφάλαιο grooming και χαρακτηρίζεται από την εξειδίκευσή της σε αυτά.

Σήμερα, λοιπόν, οι επιστήμονες της Kiehl's έχοντας διερευνήσει ποια είναι τα ζητούμενα και οι καθημερινές συνήθειες καθαρισμού των αντρών, προσθέτει στη σειρά Facial Fuel Collection το Sky Flyin' Foaming Multi Gel, μια σύνθεση διπλής δράσης που χρησιμοποιείται ως ένα αφρώδες gel ξυρίσματος και παράλληλα δρα ως ένα αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού.

Όταν χρησιμοποιείται στο ξύρισμα, αυτή η σύνθεση μεταμορφώνεται σε πλούσιο, πυκνό αφρό που λιπαίνει την επιδερμίδα ώστε να γλιστράει το ξυραφάκι και να γίνεται πιο εύκολη η διαδικασία ενώ παράλληλα καταπραύνει τυχόν κοκκινίλες, που συχνά προκύπτουν από το ξύρισμα. Ως προϊόν καθαρισμού, το Sky Flyin' Foaming Multi Gel, για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες της αντρικής επιδερμίδας, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εκχυλίσματα λεμονιού, μπαμπού και πορτοκαλιού, που καθαρίζουν απαλά και σε βάθος το πρόσωπο. Τα εκχυλίσματα λεμονιού και πορτοκαλιού δρουν ως φυσικοί, στυπτικοί παράγοντες για να μειώνουν τους πόρους ενώ παράλληλα απομακρύνουν την επιφανειακή λιπαρότητα και τους ρύπους. Το εκχύλισμα μπαμπού ενισχύει τη στυπτική δράση και συγχρόνως ανακουφίζει και τρέφει το δέρμα. Με όλα αυτά υπόψιν, δεν υπάρχει αμφιβολία πως με το Sky Flyin' Foaming Multi Gel η Kiehl's ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο grooming- περιμένουμε τη συνέχεια!