Korres Deodorants: αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα

Korres Deodorants: αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα

Με τον πιο φυσικό τρόπο

Με τρία νέα αποσμητικά roll-on, η ΚΟΡΡΕΣ ανοίγει μια νέα κατηγορία στην σειρά περιποίησης σώματος. Φυσικής προέλευσης αποσμητικοί παράγοντες σε συνδυασμό με τις σημαντικές στυπτικές ιδιότητες του βιολογικού εκχυλίσματος Equisetum (και την αντι-φλογιστική δράση του μείγματος με Βisabolol και εκχύλισμα Ginger βιολογικής καλλιέργειας, προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία ενώ σέβονται ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Έτσι, το Αποσμητικό 24ωρης Προστασίας, για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες (ιδανικό και για μετά την αποτρίχωση), αντιμετωπίζει την κακοσμία, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες φυσικών συστατικών, όπως τα λιποαμινοξέα, ενώ δεν περιέχει άλατα αλουμινίου και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Τα δύο Αποσμητικά Antiperspirant 48ωρης Προστασίας (με & χωρίς άρωμα) "επεμβαίνουν" πιο δραστικά, μειώνοντας την εφίδρωση και συνεπώς την κακοσμία, ενώ φροντίζουν την επιδερμίδα χάρη στις ισχυρές καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές, αντισηπτικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες των αλάτων αλουμινίου από Αλλαντοΐνη.