EcoBeauty από την Oriflame

EcoBeauty από την Oriflame

Μια επαναστατική φυσική σειρά καλλυντικών που αγαπάει την ομορφιά μας και τον πλανήτη!

Σχεδιασμένη για τη γυναίκα με οικολογική συνείδηση που θέλει να είναι και να νιώθει όμορφη, η νέα σειρά περιποίησης EcoBeauty της Oriflame είναι πλούσια σε φυσικά, αποτελεσματικά συστατικά, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα- για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένη και με καινοτομική τεχνολογία Natural Pro-Blend™, η EcoΒeauty δρα σε τέλεια αρμονία για να δυναμώσει, να προστατέψει και να περιποιηθεί απαλά το πρόσωπο.

Μάλιστα, η EcoBeauty είναι η 1η σειρά παγκοσμίως στην κατηγορία καλλυντικών προϊόντων που έχει έγκριση από 4 ανεξάρτητους παγκόσμιους οργανισμούς - Fairtrade, Ecocert*, The Vegan Society και FSC, με βάση τις αυστηρότερες οικολογικές και κοινωνικές προδιαγραφές. Οι φόρμουλές της δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης, ούτε συντηρητικά paraben, σιλικόνη, έλαια μετάλλων και συνθετικά αρώματα. Τα Fairtrade συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι το λάδι καρύδας που περιέχεται στη σύνθεση της σειράς, το οποίο προέρχεται από την Κεράλα της Ινδίας και το shea butter το οποίο προέρχεται από ένα συνεταιρισμό γυναικών στην Μπουρκίνα Φάσο ενώ για τη συσκευασία των προϊόντων της σειράς χρησιμοποιούνται 100% ανακυκλώσιμα υλικά.


Στη σειρά EcoΒeauty της Oriflame θα βρείτε 3 προϊόντα για τη βασική φροντίδα του προσώπου: Κρέμα Ημέρας, η οποία ανανεώνει την επιδερμίδα και καταπολεμά τις ατέλειες, Κρέμα Νύχτας που αναζωογονεί και ξεκουράζει το πρόσωπο και Κρέμα Ματιών που μειώνει τις λεπτές γραμμές, τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.