Για τα μάτια σας, μόνο

Για τα μάτια σας, μόνο

H Artistry έβαλε όλη της την... τέχνη (και τεχνογνωσία) και δημιούργησε μια προηγμένη κρέμα αντιγήρανσης

Μαύροι κύκλοι, λεπτές γραμμές, σακούλες... Τα μάτια μας προδίδουν το χρόνο που περνάει και την κούραση της καθημερινότητας, και αυτό συμβαίνει γιατί η επιδερμίδα σε αυτή την περιοχή είναι ιδιαίτερα λεπτή, έχει λιγότερους αδένες και υποστηρικτικούς μύες, επομένως είναι περισσότερο εκτεθειμένη στην ξηρότητα, το πρήξιμο, τα σημάδια γήρανσης.

Για να τη βοηθήσει να διατηρήσει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητά της, η Artistry δημιούργησε την πολυτελή, αναζωογονητική κρέμα ματιών Creme L/X Eye. Βασισμένη στη αποκλειστική τεχνολογία Celleffect, έναν συνδυασμό πατενταρισμένων, αποτελεσματικών συστατικών που προστατεύουν από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών και το σπάνιο λιπίδιο Cardiolipin, που αναζωογονεί τα κύτταρα, αυτή η βελούδινη κρέμα ματιών προσφέρει πολλαπλή φροντίδα: λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ άμεσα, τα ειδικά πολυμερή που περιέχει δίνουν αποτέλεσμα lifitng. Ταυτόχρονα, μειώνει το πρήξιμο χάρη σε έναν συνδυασμό αποσυμφορητικών φυσικών συστατικών, ανάμεσά τους και το εκχύλισμα από άνθη γιαπωνέζικης κερασιάς, σβήνει ορατά τους μαύρους κύκλους χάρη στην καφείνη και τα μικρομόρια που αντανακλούν ομοιόμορφα το φως και δίνουν λάμψη στο βλέμμα ενώ προσφέρει εντατική, βαθιά ενυδάτωση, πολύτιμη για την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας.

Η υπόσχεση της Artistry Creme L/X Eye δεν είναι πως θα κάνει το βλέμμα σας να δείχνει νεανικό- αλλά πώς θα κάνει την επιδερμίδα σας να λειτουργεί σαν να ήταν 15 χρόνια νεότερη. Και αυτό είναι το μυστικό που κάνει την συγκεκριμένη φόρμουλα επιτυχημένη.