True Blood: Έγινε σειρά... ομορφιάς

True Blood: Έγινε σειρά... ομορφιάς

Και λανσάρεται τον Αύγουστο στο αμερικάνικο κανάλι telemarketing και e-shop, HSN

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του InStyle.com, το κανάλι HBO συνεργάστηκε με το HSN για την Forsaken, μια σειρά ομορφιάς και προϊόντων για το σπίτι, εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες της δημοφιλούς βαμπιροσειράς True Blood.

«Ακόμα και τώρα, που παίζεται η πέμπτη σεζόν του, το True Blood εξακολουθεί να είναι τρομερά δημοφιλές και έτσι αναζητούμε νέους τρόπους για να συνδεθούν ακόμα περισσότερο οι fans με το brand» είπε στο InStyle.com ο James Costos, Αντιπρόεδρος του HBO. «Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι μια αρωματική σειρά που θα ήταν κομψή, μυστηριώδης και αισθησιακή θα έδενε τέλεια με τη θεματολογία του show».

Η σειρά Forsaken περιλαμβάνει ένα άρωμα (δημιουργία του κολοσσού της αρωματοποιίας Givaudan), μια κρέμα σώματος, ένα γαλάκτωμα σώματος, ένα κερί με την υπογραφή της εταιρείας DL&Co και αρωματικά χώρου, βερνίκια με βαμπιρο-ονόματα όπως το "Let it Bleed" από την μανικιουριστ των σταρ, Deborah Lippmann, η οποία μάλιστα σε αυτή τη σειρά κάνει και το ντεμπούτο της στο μακιγιάζ, με το πρώτο της κραγιόν στο κόκκινο του αίματος, το "Bite Me".

«Η συλλογή εκφράζει την ατμόσφαιρα της σειράς- ρομαντική, σκοτεινή, μυστηριώδης και απίστευτα sexy», πρόσθεσε η Betsy Olum, στέλεχος του HSN και από τις πρώτες φωτό που βλέπουμε, τα χρώματα είναι αρκετά συμπαθητικά.