Η Kristen Stewart δεν έχει φορέσει ποτέ άρωμα

Η Kristen Stewart δεν έχει φορέσει ποτέ άρωμα

Όμως πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος Balenciaga, που μόλις κυκλοφόρησε

Ονομάζεται Florabotanica, είναι το δεύτερο ελιξίριο που υπογράφει ο Nicolas Ghesquiere για τον οίκο Balenciaga και οι λόγοι που μας κίνησε το ενδιαφέρον είναι δύο: αφενός διότι το πρώτο άρωμα ήταν μια εκπληκτική δημιουργία υψηλής αρωματοποιίας (οπότε περιμένουμε πολλά από αυτή τη δεύτερη άφιξη) αφετέρου διότι από νωρίς μάθαμε πως μούσα του θα είναι η Kristen Stewart.

Το άρωμα δεν το έχουμε μυρίσει ακόμα, όμως η φωτό της καμπάνιας με την σταρ μόλις κυκλοφόρησε, μαζί με δηλώσεις της για αυτή τη συνεργασία. Η Stewart παραδέχτηκε στο WWD πως δεν είχε ιδέα για το άρωμα, όμως συμφώνησε να το κάνει για χάρη του Ghesquiere: «Είμαι πολύ τυχερή που μου αρέσει το άρωμα γιατί ούτως ή άλλως θα έκανα ο,τιδήποτε για τον Nicolas. Και δεν είμαι καθόλου καλή στα ψέμματα». Mάλιστα παραδέχτηκε πως δεν έχει φορέσει ποτέ άρωμα μέχρι τώρα.

Όσο για τον σχεδιαστή, όταν ο οίκος του ζήτησε να βρει ένα πρόσωπο που να κάνει γκελ στο νεανικό κοινό των αρωμάτων- καθώς αυτός είναι ο χαρακτήρας του Florabotanica- εκείνος σκέφτηκε αμέσως την μεγάλη του αδυναμία. Την καμπάνια φωτογράφησε ο Steven Meisel, και σε αυτήν η Stewart στηλώνει τα πόδια και κοιτάει κατευθείαν στην κάμερα, περιτριγυρισμένη από τεράστια μεταλλικά λουλούδια. Όπως είπε στο WWD, στην αρχή ένιωθε αμήχανα, δεν ήξερε πώς να στηθεί για την φωτογράφηση: «Ρωτούσα: Θέλετε να δείξω τις καμπύλες του φορέματος; Να ποζάρω έτσι ή μήπως έτσι; Όμως οι συνεργάτες απλά μου είπαν: κάτσε όπως νιώθεις άνετα». Είπε ακόμα ότι της αρέσει που η καμπάνια δεν είναι σέξι και πιστεύει πως αυτή η πόζα είναι τέλεια για το άρωμα, το οποίο βρίσκει πολύ φυσικό, πολύ ζωηρό και ιδιαίτερο.

Το Florabotanica θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο και από ό,τι διαβάζουμε είναι ένα κοκτέιλ από βετιβέρ, κεχριμπάρι, τριαντάφυλλο, γαρύφαλλο και μέντα.