Timotei Organic Delight: με έμπνευση τη φύση

Timotei Organic Delight: με έμπνευση τη φύση

Και πιστοποιημένες βιολογικές συνθέσεις

Η αγάπη του Timotei για τα εκλεκτά φυτικά συστατικά που προσφέρουν την πιο ευεργετική φροντίδα στα μαλλιά, είναι η καρδιά όλης της φιλοσοφίας του.

Από αυτό το μήνα, έρχεται μια νέα σειρά Timotei με σεβασμό για την υγεία των μαλλιών αλλά και την ευαίσθητη επιδερμίδα της κεφαλής: ο λόγος για την Timotei Organic Delight, η οποία αποτελείται από πιστοποιημένες βιολογικές συνθέσεις σε Σαμπουάν και Conditioner για Κανονικά και Ξηρά/Ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Με 0% Parabens, Σιλικόνη, Sulfate & Χρωστικές και με Αρώματα Φυσικής προέλευσης 100%, η σύνθεση των προϊόντων είναι πιστοποιημένη από τον ECOCERT, έναν ανεξάρτητο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών καλλυντικών στην Ευρώπη, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του COSMEBIO, ενός μη κερδοσκοπικού συνδέσμου παραγωγών βιολογικών καλλυντικών που εδρεύει στη Γαλλία.

Αν έχετε κανονικά μαλλιά, δοκιμάστε το Σαμπουάν και το Conditioner Health & Shine, με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για ενυδάτωση, φυσική λάμψη και απαλότητα ενώ για τα Ξηρά/Ταλαιπωρημένα, ιδανική είναι η σειρά Health & Nourishment με έλαια καρπών από τη Βραζιλία για εντατική θρέψη, φυσική φροντίδα και απαλότητα.

Τα νέα Timotei Organic Delight θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Hondos Center.