Think... Pink Bouquet!

Think... Pink Bouquet!

Το νέο άρωμα του οίκου Moschino ξυπνάει τις αισθήσεις στην καρδιά του καλοκαιριού 

Για αυτή τη σεζόν ο Moschino προτείνει ένα αποτοξινωτικό, φρέσκο άρωμα, που αναζωογονεί τις αισθήσεις: ο λόγος για το Eau de Toilette Pink Bouquet, ένα fruity-floral κοκτέιλ δια χειρός του αρωματοποιού Olivier Pescheux, από περγαμόντο και σορμπέ ανανά, γιασεμί, gingerbread και ζουμερό ροδάκινο, που αγκαλιάζει την επιδερμίδα με μια λαχταριστή ευωδιά.

«Ένα από τα χαρακτηριστικά των αρωμάτων μας είναι ότι απευθύνονται σε γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, λαμπερές και αποφασιστικές, είπε η creative director του οίκου Moschino, Rossella Jardini. «Πιστεύω πως η φρεσκάδα αυτού του αρώματος και η κομψότητά του είναι και τα διαχρονικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας».


Το μπουκάλι στο σχήμα καρδιάς, είναι νεανικό και ρομαντικό, σε ζωηρές αποχρώσεις του girlie ροζ και αποκτά μια λαμπερή διάσταση με το μεταλλικό detail και τα κομψά ροζ κρυσταλλάκια που αγκαλιάζουν τις καμπύλες του. Ακόμα και το κουτί που το φιλοξενεί ακολουθεί την ρομαντική λογική του αρώματος: σε ροζ τόνους, με μια μεγάλη καρδιά «ντυμένη» με στρας που λειτουργεί σαν κορνίζα γύρω από το όνομά του.