Το νέο γαλλικό του οίκου Chanel

Το νέο γαλλικό του οίκου Chanel

Το παρουσίασε στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και το ερωτευτήκαμε!

Αποτελεί παράδοση πλέον, κάθε σεζόν, ο οίκος Chanel να προκαλεί φρενίτιδα στις beauty addicts με τα βερνίκια που προτείνει. Αυτή τη φορά, στην Couture Week, ο Creative Director του Chanel Makeup, Peter Philips, έκανε focus όχι τόσο στο χρώμα όσο στην nail art, προτείνοντας ένα μοντέρνο, "ανάποδο" γαλλικό μανικιούρ.

«Καθώς ψάχναμε την ιδέα για ένα καινούριο βερνίκι, σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε δύο αποχρώσεις σε ένα νύχι», εξήγησε ο Peter Philips στο Style.com. Έτσι, χρησιμοποίησε ένα ασημί μεταλλικό χρώμα που λάνσαρε ο οίκος το 2007 αλλά δεν κυκλοφορεί πλέον, για να τονίσει όχι την άκρη του νυχιού (όπως συνηθίζεται στο γαλλικό) αλλά το περίγραμμά του, ενώ στην επιφάνειά του άπλωσε δύο στρώσεις του βερνικού May, ενός ήσυχου ροζ που είδαμε στην ανοιξιάτικη συλλογή για του 2012.

«Το νέο vintage είναι να ετοιμάζεις κάτι που θα κρατήσει» είπε ο Lagerfeld μετα το show οπότε συμπεραίνουμε πως (και) αυτή η πρόταση του ανάποδου γαλλικού θα είναι από τις τάσεις που θα συζητήσουμε πολύ από το φθινόπωρο και μετά.