Κουρασμένη επιδερμίδα; Δοκιμάστε αυτό το φυτικό κοκτέιλ αναζωογόνησης

Κουρασμένη επιδερμίδα; Δοκιμάστε αυτό το φυτικό κοκτέιλ αναζωογόνησης

Ένα θαυματουργό serum από την Jurlique

Ονομάζεται Herbal Recovery Gel και κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: βοηθάει την επιδερμίδα να ξαναβρεί την ισορροπία, τη λάμψη και τη ζωντάνια της. Αυτός ο φυτικός συμπυκνωμένος -και ταυτόχρονα πολύ δροσερός- ορός σε μορφή gel που βρήκαμε στη σειρά Herbal Recovery της Jurlique είναι εμπλουτισμένος με ένα πλούσιο blend από βότανα και πολύτιμα φυτικά έλαια που ανταποκρίνεται ακόμα και στους πιο απαιτητικούς τύπους δέρματος, με τάση για λιπαρότητα, ανομοιομορφίες ή κοκκινίλες, με σημάδια κούρασης και λεπτές γραμμές- δεν είναι τυχαία ανάμεσα στα best sellers της εταιρείας από τη στιγμή που λανσαρίστηκε.

Με το που το απλώνετε στην επιδερμίδα (η Jurlique προτείνει πρωί και βράδυ, με απαλές πιέσεις στο πρόσωπο και το ντεκολτέ) αυτό που θα νιώσετε άμεσα είναι μια αίσθηση δροσιάς και θα διαπιστώσετε πως μέσα σε δευτερόλεπτα το gel γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Επίσης, η βοτανική ευωδιά του δρα σαν session αρωματοθεραπείας και ηρεμεί τις αισθήσεις - ό,τι πρέπει πριν τον βραδινό ύπνο. Ανάμεσα στα βασικά συστατικά του, το εκχύλισμα από ριζα ginseng που συσφίγγει το δέρμα, το έλαιο από αγριο τριαντάφυλλο που εξισορροπεί το υδρολιπιδικό φιλμ και διώχνει τη θαμπάδα, οι βιταμίνες Ε, C και το Gingo Biloba που κάνουν απαλή απολέπιση, ενυδατώνουν και προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις, ηρεμούν και απαλύνουν την επιδερμίδα.

Να θυμίσουμε πως η Jurlique καλλιεργεί τα δικά της φυτά και λουλούδια στο ιδιόκτητο βιοδυναμικό αγρόκτημά της στη Νότια Αυστραλία και στη συνέχεια τα επεξεργάζεται και παράγει αγνά, αποτελεσματικά προϊόντα εξασφαλίζοντας τη μέγιστη και σταθερή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των συνθέσεων. Επίσης, χρησιμοποιεί μια μοναδική επιστήμη ακριβείας, αντί για τη μαζική παραγωγή τεχνητών χημικών ουσιών και συνθετικών: μέσα από μία συγκεκριμένη μέθοδο εκχύλισης πολλαπλών βημάτων και διάρκειας 48 ημερών, συλλέγει την υψηλότερη περιεκτικότητα θρεπτικών συστατικών από όλο το φυτό – προσφέροντας στο δέρμα τροφή από πραγματικά ευεργετικά συστατικά.