Ένα κραγιόν, δύο χρήσεις!

Ένα κραγιόν, δύο χρήσεις!

Δείτε πώς ο Giorgio Armani κάνει πιο ελαφρύ το καλοκαιρινό νεσεσέρ μας

Ένα από τα αγαπημένα shortcuts των makeup artists στα παρασκήνια των ντεφιλέ είναι να δίνουν ένα ελαφρύ χρώμα στα ζυγωματικά με το κραγιόν που χρησιμοποίησαν στο look.

Αυτό το καλοκαίρι η Linda Cantello, η International Make-Up Artist των Giorgio Armani Cosmetics, εξελίσσει αυτή την ιδέα σε μια multitask σειρά κραγιόν, τα Skin Lacquers Rouge d'Armani Sheer, με υπέροχα χρώματα, σοφιστικέ υφές και λαμπερό φινίρισμα. Ένα μόνο άγγιγμα στα ζυγωματικά από το αυτά τα νέα κραγιόν, δίνει αμέσως ένα φρέσκο, διάφανο αποτέλεσμα ρουζ, αναδεικνύοντας το φυσικό χρώμα υγείας της επιδερμίδας.


Στα Rouge d'Armani Sheer, το χρώμα δεν επικάθεται απλά στα χείλη, αλλά συμπεριφέρεται ως "δεύτερο δέρμα" που τελειοποιεί και αναδεικνύει τον φυσικό τόνο των χειλιών. Κάθε απόχρωση έχει μελετηθεί ξεχωριστά, και έχει το δικό της mix διάφανων ελαίων και χρωστικών, ώστε να δίνει ένα ιδιαίτερο, φυσικά λαμπερό τελείωμα τόσο στα χείλη όσο και στα μάγουλα. Επιπλέον, η σύνθεσή τους είναι ιδιαίτερα ενυδατική, πλούσια αλλά χωρίς να κολλάει, ώστε να αφήνει βελούδινη την επιδερμίδα και να την αγκαλιάζει τρυφερά με το χρώμα που την κολακεύει.

Η χρωματική γκάμα είναι μελετημένη έτσι ώστε να βρείτε το ιδανικό Rouge d'Armani Sheer και αν σε αυτό προσθέσετε και το γεγονός πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως ρουζ, τότε σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες αγορές που μπορείτε να κάνετε για το μακιγιάζ σας.