Jon Bon Jovi: Unplugged

Jon Bon Jovi: Unplugged

O rock star κάνει ντουέτο με την... Avon!

Μετά τον Brad Pitt για τον οίκο Chanel και τον Alexander Skarsgaard για τον Calvin Klein, ένας ακόμα άντρας που αγαπάμε έρχεται στην beauty industry: ο Jon Bon Jovi συνεργάζεται με την Avon, ως πρόσωπο των δύο νέων αρωμάτων της, Unplugged For Him & For Her.


Μπορεί η συνεργασία του rock star με την Avon να ξαφνιάζει, όμως αυτό που τους συνδέει είναι η έντονη φιλανθρωπική δράση τους. «Η Avon και το Avon Foundation For Women εδώ και δεκαετίες έχουν υποστηρίξει και έχουν γίνει η φωνή των γυναικών που έχουν ανάγκη», λέει ο Jon Bon Jovi. «Η φιλοσοφία τους να εμψυχώνουν τις γυναίκες στέλνει ένα δυνατό μήνυμα και είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί τους».

«Η μουσική του Jon και η φιλανθρωπική του δράση είναι μια γιορτή της ανεξαρτησίας και της αισιοδοξίας, δυο υπέροχες αξίες τις οποίες ακτινοβολεί ο ίδιος» δήλωσε με την σειρά της η Lily DeStefano, Αντιπρόεδρος της Avon στη Βόρεια Αμερική. «Τα αρώματα Unplugged δημιουργούν ένα συναισθηματικό δέσιμο- αυτό που προκαλεί ο Jon στο κοινό του σε όλο τον κόσμο».

Όσο για τον χαρακτήρα των αρωμάτων, είναι έντονα, σαγηνευτικά, ιδιαίτερα. Πρώτο θα λανσαριστεί το γυναικείο τον Οκτώβριο, ένα λουλουδάτο-ανατολίτικο κοκτέιλ με βασικό συστατικό τη μαύρη ντάλια και το Νοέμβριο θα κάνει το ντεμπούτο του και το αντρικό, με νότες από musk και ξύλα.