Χρυσαφένιο μαύρισμα χωρίς ήλιο (και self tan)

Χρυσαφένιο μαύρισμα χωρίς ήλιο (και self tan)

Με την νέα, έξυπνη κρέμα ημέρας με χρώμα Adjustable Tan Glow Moisturizing Fluid της Lancaster

Αν θέλετε να περάσετε από το makeup που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα σε κάτι πιο ελαφρύ για το καλοκαίρι ή να δώσετε μια sexy, sunkissed λάμψη στο πρόσωπό σας αποφεύγοντας την ηλιοθεραπεία, η Lancaster έχει το απόλυτο προϊόν: την κρέμα ημέρας με χρώμα Adjustable Tan Glow Moisturizing Fluid από την ολοκαίνουρια σειρά Bronzing Beauty, που δημιουργήθηκε πάνω σε ό,τι πιο προηγμένο έχουν ανακαλύψει οι ερευνητές της Lancaster για την φροντίδα της επιδερμίδας και το μαύρισμα.

Η φόρμουλα του Adjustable Tan Glow Moisturizing Fluid ενυδατώνει το πρόσωπο, ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό σύνθεσης της μελανίνης ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε εσείς το μπρονζέ χρώμα της επιδερμίδας σας. Έχοντας αναλύσει όλα τα επιμέρους χρώματα που συνθέτουν το μαύρισμα, η Lancaster ανέπτυξε δύο βασικές χρωστικές ενσωματωμένες σε μικροσφαιρίδια που δρουν μόνο κατά την εφαρμογή. Δηλαδή, μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, αυτά τα μικροσφαιρίδια χρώματος διασπώνται, αναμειγνύονται και απελευθερώνουν μπρονζέ λάμψη, προσφέροντας ένα υπέροχο, φυσικό αποτέλεσμα. Χάρη στην Tan Adapt Technology του Adjustable Tan Glow Moisturizing Fluid μπορείτε να ρυθμίζετε την ένταση του χρώματος από την πιο αδιόρατη (απλώνοντάς ελάχιστη ποσότητα σε σημεία-κλειδί του προσώπου) μέχρι την πιο έντονη, κάνοντας layering ενώ τα ενεργά συστατικά του Tan Activator Complex διεγείρουν τον φυσικό μηχανισμό σύνθεσης της μελανίνης και βοηθούν στο να κατανέμεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, για ακόμα πιο ομοιόμορφο χρώμα.

Θα το βρείτε σε τρεις αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για κάθε φωτότυπο: Blonde Tan για τους φωτότυπους 1 και 2, Blonette Tan για τον φωτότυπο 3 και Brunette Tan για τους φωτότυπους 4 και 5.