Νέα άφιξη: η Neal's Yard Remedies στο Αttica στο Golden Hall

Νέα άφιξη: η Neal's Yard Remedies στο Αttica στο Golden Hall

Γιορτάζει την άφιξή της προσφέροντας δωρεάν μια mini οργανική περιποίηση λάμψης και ενυδάτωσης

To Carelab by Attica είναι το νέο τμήμα δερμοκαλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων - ένα πρωτοποριακό concept για τα ελληνικά δεδομένα- που μόλις ξεκίνησε στο πολυκατάστημα Attica στο Golden Hall.

Αν είστε fan της οργανικής φροντίδας και ομορφιάς, στο Carelab by Attica θα βρείτε πλέον το νέο σημείο πώλησης της Neal's Yard Remedies όπου φιλοξενούνται οι ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης της εταιρείας για το πρόσωπο και το σώμα, αιθέρια έλαια, μίγματα και λάδια μασάζ, καθώς και τα ειδικά προϊόντα για τον άνδρα, τη μητέρα και το μωρό. Για να γιορτάσει τη νέα της συνεργασία, η Neal's Yard Remedies προσφέρει δωρεάν μία mini οργανική περιποίηση λάμψης και ενυδάτωσης με διάγνωση προσώπου, στο χώρο του "Carelab by Attica" την εβδομάδα από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου έως το Σάββατο 21 Ιουλίου- και σας προτείνουμε να την δοκιμάσετε γιατί είναι μια εκπληκτική εμπειρία ολικής αναζωογόνησης.

Όλα τα προϊόντα Neal's Yard Remedies είναι χειροποίητα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται. Βασίζονται στα αιθέρια έλαια και παράγονται από πιστοποιημένα οργανικά συστατικά, χωρίς πειράματα σε ζώα, parabens, phthalates, συνθετικά αρώματα, σιλικόνες, γενετικά τροποποιημένα συστατικά, μικροσωματίδια, ορυκτά έλαια, EDTA, προπυλενογλυκόλη, carbomer και DEA. Επιπλέον, διαθέτουν ειδική σήμανση με σαφή αναγραφή του ποσοστού πιστοποιημένων οργανικών συστατικών που περιέχουν.


Ιnfo: Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλ. 211-1814046 ή ρωτήστε τον φαρμακοποιό του "Carelab by Αttica".

Διαβάστε ακόμα:

Σφριγηλό κορμί με τη δύναμη της φύσης

Ένα άρωμα πηγή ενέργειας

Αρωματοθεραπεία στο σπίτι