Vanitas Eau de Toilette: το νέο άρωμα του οίκου Versace

Vanitas Eau de Toilette: το νέο άρωμα του οίκου Versace

Μια ενδιαφέρουσα εκδοχή του διάσημου ελιξίριου

Μετά την επιτυχία του Vanitas Eau de Parfum που κυκλοφόρησε πέρσυ, ο οίκος Versace έρχεται αυτό το καλοκαίρι με το Vanitas Eau de Toilette, μια ελαφριά ερμηνεία του original κοκτέιλ από την αρωματοποιό που το δημιούργησε, την Dora Baghriche Arnaud.


Σύμφωνα με τον Gianni Sgariboldi, τον Πρόεδρο του ομίλου Euroitalia που συνεργάζεται με το αρωματικό κομμάτι του οίκου, «Το Vanitas Eau de Toilette συνεχίζει να μεταφέρει την ιδέα της couture, όπως και το Eau de Parfum, αλλά έχει πιο φρέσκο χαρακτήρα και συνοδεύεται από ένα packaging που είναι Versace, για τις γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα και την πολυτέλεια, ο οποίες είναι στο DNA του οίκου».


Η πρώτη εντύπωση που αφήνει το Vanitas Eau de Toilette είναι νότες από φρέζια και πέταλα τριαντάφυλλου, στην καρδιά του έχει τιαρέ και osmanthus ενώ όσο περνάει η ώρα μένει μια ντελικάτη αύρα από ξύλο κέδρου και μαύρο τσάι.

Το άρωμα συνοδεύεται και από σειρά μπάνιου που αποτελείται από ένα διάφανο Bath & Shower Gel που μοσχοβολάει lime και εξωτικό τιαρέ, μια μεταξένια Body Lotion και ένα αποσμητικό σε σπρέι.