Νέα ευωδιά στο αγαπημένο Nivea Invisible for Black&White

Νέα ευωδιά στο αγαπημένο Nivea Invisible for Black&White

Το αποσμητικό που αγαπάει την γκαρνταρόμπα σας ανανεώνεται

Ένα νέο άρωμα, το Pure, μπαίνει στην αγαπημένη σειρά αποσμητικών NIVEA Invisible for Black & White, φέρνοντας απαλές νότες φρεσκάδας στην καρδιά του καλοκαιριού. Διατηρώντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των αποσμητικών NIVEA Invisible for Black & White, τα δύο νέα μέλη της οικογένειας προστατεύουν τα σκουρόχρωμα ρούχα σας από τα λευκά σημάδια και τα ανοιχτόχρωμα υφάσματα από τους κίτρινους λεκέδες ενώ αγκαλιάζουν την επιδερμίδα με μια διακριτική, δροσερή ευωδιά.


'Ηδη από το 2005, η NIVEA έχει καταφέρει να βάλει τέλος στα λευκά σημάδια στα ρούχα, τα οποία είναι συνήθως κατάλοιπα αλάτων που περιέχονται στα αποσμητικά: χάρη στην ειδική τεχνολογία που ανέπτυξε, τα άλατα αλουμινίου διαλύονται σε υδατικό γαλάκτωμα και καλύπτονται με έλαια που λειτουργούν σαν καμουφλάζ, κάνοντας τα άλατα αόρατα.


Ακόμα και για τους κίτρινους λεκέδες, οι οποίοι είναι μία σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, η NIVEA, μέσα από πολυετείς έρευνες στα εργαστήριά της, έχει βρει και πάλι τη λύση την οποία ενσωμάτωσε στα έξυπνα αποσμητικά NIVEA Invisible for Black & White που εμποδίζουν τις ουσίες που προκαλούν λεκέδες να εισχωρήσουν τόσο βαθιά στις ίνες των ρούχων και να τα καταστρέψουν για πάντα!

Η αποκλειστική σύνθεση των αποσμητικών της σειράς συνδυάζει την απαλή φροντίδα της NIVEA με μία αόρατη αποσμητική προστασία για έως και 48 ώρες έτσι ώστε τα μαύρα να μένουν πάντα μαύρα και τα λευκά πάντα λευκά. Ε, ένα τέτοιο προϊόν δεν μπορεί να λείπει από την καθημερινή φροντίδα σας, δε συμφωνείτε;