Ένα after sun... για όλα!

Ένα after sun... για όλα!

Βαθιά ενυδάτωση, τέλειο μπρονζέ χρώμα και σύσφιξη σε ένα προϊόν με την υπογραφή της Lancaster

Όσο σημαντική είναι σωστή προστασία κάτω από τον ήλιο, εξίσου σημαντική είναι και η φροντίδα της επιδερμίδας μετά την ηλιοθεραπεία- και η Lancaster έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το κεφάλαιο με έξυπνες, multitask συνθέσεις.


Από την γκάμα των after sun της, σας προτείνω να πάρετε μαζί σας το Tan Maximizer Rich Firming Cream ένα προϊόν που μπορείτε χρησιμοποιείτε για αρκετό καιρό αφού επιστρέψετε από τις διακοπές. Αυτή η βελούδινη λοσιόν για μετά τον ήλιο, περιέχει Aloe Vera και Bisabolol που καταπραύνουν την επιδερμίδα, την ενυδατώνουν και την τρέφουν ενώ παράλληλα η αποκλειστική της τεχνολογία Tan Activator εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα θαλάσσιων εκχυλισμάτων Sun Marine ενισχύει την παραγωγή μελανίνης χωρίς να είναι απαραίτητη η έκθεση στον ήλιο, παρατείνοντας έτσι το μαύρισμα κατά 50-80%!

Και όχι μόνο αυτό: το Tan Maximizer Rich Firming Cream έχει και συσφιγκτική δράση. Απλώστε το σε όλο το σώμα, με έμφαση στα "επίμαχα" σημεία- μηρούς, κοιλιά, μπράτσα, οπίσθια- και άμεσα θα δείτε την επιδερμίδα σας απαλή, ελαστική και λαμπερή ενώ μέρα με τη μέρα, θα διαπιστώσετε πως τονώνεται και γίνεται πιο σφριγηλή. Tip: για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς, διατηρήστε το after sun στο ψυγείο.



Διαβάστε ακόμα

Χρυσαφένιο μαύρισμα χωρίς ήλιο (και self tan)