Max Factor: τι έχει ετοιμάσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου;

Max Factor: τι έχει ετοιμάσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου;

Η διάσημη εταιρεία καλλυντικών θα βάλει τη δική της πινελιά στη διοργάνωση

Το επίσημο makeup look των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 θα έχει την υπογραφή της Max Factor και της πρέσβειρας της εταιρείας στην Αγγλία, Caroline Barnes, η οποία είναι από τους πιο ταλαντούχους makeup artists αυτή τη στιγμή.


Το Sports Chic μακιγιάζ που δημιούργησε η Barnes πρόκειται να φορεθεί από όλες τις συνοδούς των αθλητών σε κάθε μία από τις 805 τελετές απονομής μεταλλίων, που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. «Θέλησα να αποτυπώσω όλα όσα αντιπροσωπεύουν οι Αγώνες», είπε η makeup artist. «Έτσι, το Sports Chic look αντιπροσωπεύει το ευ ζην- είναι φυσικό και φρέσκο και δίνει στις γυναίκες που το φοράνε μια όμορφη λάμψη υγείας».


Για να δώσει αυτό το φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο χρησιμοποίησε το φον ντε τεν Lasting Performance Foundation της Max Factor, ενώ για την επιλογή των σκιών εμπνεύστηκε από τις επίσημες στολές που σχεδίασαν οι φοιτητές του Royal College of Art. Αν και οι αποχρώσεις του μοβ και του χρυσού που επιλέχθηκαν για το μακιγιάζ των ματιών δείχνουν glam σε σχέση με το concept, είναι ιδανικές γιατί κολακεύουν όλους τους τόνους της επιδερμίδας.

«Τα μάτια όλου του κόσμου θα είναι στραμμένα στο Λονδίνο αυτή τη χρονιά και είμαι πολύ περήφανη που το μακιγιάζ μου θα είναι ένα κομμάτι ενός τόσο μεγάλου γεγονότος όπως οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2012», είπε η Barnes.


Διαβάστε ακόμα:

Το απόλυτο χρώμα για τα χείλη σας!

Max Factor 24 False Lash Effect: 24 ώρες glamorous βλεφαρίδες!